2777
2789

برای همه ی افراد اینطوری متاسفم ... کسایی که تا تاپیک خوشبختی 

ی نفرو میبینن شروع میکنن به بد و بیراه گفتن ک پز دادنه میخای دل اونایی که زندگی خوب ندارنو بشکنی اونوقت اگه کسی بیاد از بدبختیش بگه میگن خداروشکر من اینجوری نیستم😞😞😞

اگه عکس زربافتم بزاری میگن مفتم نمی ارزه😞

زود ازدواج کرده باشی میگن اه این امل بازیا چیه تو الان وقت بازیته 

سنت بالا باشه و مجرد میگن ترشیدی😞

کسی عکسشو بزاره بقیه بگن چقدر خوشگل و خوش اندامه یکی میاد میگه منوووو ندیدی😏😞

واقعا فازتون چیه ؟ بس کنید این رفتارا و حرفارو بنظر من همچین افرادی اونقدر حقیرن ک ارزش دهن به دهن شدنو ندارن 

کاش چشم داشتیم خوشبختی هم دیگرو هم مثل بدبختیامون قبول کنیم کاش انقدر حسود نبود 😒

کاشکی انقدر قضاوت نمیکردیم (رجوع به امضا)دل نمی شکستیم 😖

توجه داشته باشید که تاپیک من درباره عده ی خاصی بود شما به خودت نگیر ما رو فحش کش کنی😒 نظر شما نشون دهنده شخصیت شماست لطفا ادب رو دعایت کنید...

نمیدونی چقدر دلم تنگه برای دیدنت/                 برای مهربونیات❤ ...نوازشات❤ ... بوسیدنت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا...

موافقم

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.
اخه امصاتون اگر میخواد یک اخلاق بد رو نقد کنه خودش چرا اینقدر توهین امیزه دوست من؟😕

فکر کنم خیلی ناراحتش کردن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بشدت باهات مواااافقم استارتر...

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

هدف لایک باران شد👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

نقد نميكنن دوست عزيزم راهنمايي ميكنن مثلا😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼