2777
2789

به آرامش رسیدیم هرروز کع میومدم باشگاه نگران مامانم بودم هر سری مامانم زنگ میزد که بابا اذیت میکنه فلان میکنه اینقدر خوشحال بود اصلا نمیتونم هضم کنم چقدر مرد بد بودن بده خدا کنه همه ی پدر مادرها باهم اکی باشن 

خدا آدم های بد و از رو زمین برداره

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

خیلی ها بعد از مرگ والدینشون به آرامش میرسن!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت طرز فکرش مثل من هستش انقدر بدم میاد از کسایی که وقتی یه نفر فوت میکنه پیغمبرش میکنن

مبدونی به دوستم استرس میدادن الان خودش میگه کاش یاد میگرفتن هر سال یه بچه نیارن و ماها رو بدبخت نکنن

من درک میکنم دوستت و واقعا وقتی پدرم فوت کرد یه نفس راحت کشیدیم از دستش، همش مامانم و کتک میزد

الان براش فاتحه خيرات نميدين

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست