2777
2789

من خودم اهل ارایش غلیظ نیستم ولی همبشه فکر میکنم حتی با یه رژ یا یه مداد چشم خیلی تغییر میکنم  شما هم این حسو دارین ؟

با ارایش مرتب ترم

وگرنه اونجوری بلد نیستم که چهرمو تغییر بدم 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا همینن 

همینکه یه خط چشم ساده رو پاک کنیم کلی تغییر میکنیم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

آره من ضد آفتاب رنگی میزنم خییییلی فرق میکنم

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

خودم حسی ندارم

ولی بقیه اینو میگن

ارایش غلیظ بهم نمیاد و خودمم علاقه ای ندارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مادربزرگ میگفت یک چوب کبریتم ارایشش کنی خوشگل میشه😂

البته جدای از میکاپ های سنگین ارایش معمولی زمینه خوب هم میخواد  بعضی ادمها هم خوش ارایشن حتی اگه بدون ارایش  خیلی زیبا به نظر نیان ولی ارایش بهشون میاد به بعضی ها هم‌نمیاد