2777
2789
منو خدا بم رحم کرد حضرت زهرا دستم گرف جلو انداختم و الا ت راه کربلا دهنم سرویس میشد با اون وضع

التماس دعا عزیزم سفرت بی خطر من چند روزه عقب افتاده نگرانم کلی هم اب و زردچوبه خوردم فعلا اثر نکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بپرسع چه عیبی داره مثلا

به نظرت به چه دردش میخوره، الان شما بهش بگو عقب انداختی  چه فرقی به حال اون داره ،بدن شما با بدن اون فرق میکنه،الان یکی بگه اره من عقب انداختم حامله ام ایشونم به این نتیجه برسه که حامله است؟ ،مثل این می مونه من بیام اینجا سوال کنم خانمها کی اینجا دیر خوابیده، فقط بخاطر اینکه بفهمم من امروز دیر خوابیدم دلیلش چی بوده ،،،طرح سوال کردنش اشتباهه، باید بپرسه خانم ها قصد میتونه باعث عقب انداخت پریود باشه؟با بپرسه علت های عقب انداختن،

به نظرت به چه دردش میخوره، الان شما بهش بگو عقب انداختی چه فرقی به حال اون داره ،بدن شما با بدن اون ...

ممنون از توضیحاتت فصل و ماه باعث میشه یهو برای خیلیا جا به جا شه اگر پست های قبلم رو بخونی متوجه میشی برا همون پرسیدم