2777
2789

خانمهای باردار که حرفتون پیش خدا یه قدسیت دیگه داره تورو خدا سر نمازتون برای من دعا کنید که به بچه م برسم ۹ ماهشه و ازم گرفتنش شوهرم طلاق میخاد و بچه مو گرفته به حق این روزای مقدس منم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهی، روله ،خیلی ناراحت شدم واست دعا میکنم من باردار نیستم ولی یه مادرم که درک میکنم دوری از بچه ۹ماهه خییییلی سخته ایشالا به حق فاطمه زهرا برش میگردونن،راستی الان کی حوصله بچه داری داره !الان کی نگه داریش میکنه؟خیر نبینه ایشالا ،ولی شنیدم اگرم جدا بشی بچه تا۷سالگی پیش شما میمونه پس دوریتون کوتاهه عزیزم

اللهی، روله ،خیلی ناراحت شدم واست دعا میکنم من باردار نیستم ولی یه مادرم که درک میکنم دوری از بچه ۹م ...

اخه اونم فعلا اقدام نمیکنه منم نمیخام اقدام کنم چون مهریه م نمیدن استادم که وکیله گفت تو هیچ اقدامی نکن

باردارمو نمیدونم خدا چقدر حرفمو میشنوه ولی ایشالا به امید خدا زودی به بچه ات برسی و دلت آروم بشه و واقعا ظلم بزرگیه در حق شما و فرزندتون انشاالله که زودی چشم و دلت روشن بشه😊🤗🤗

عزیزم ان شالله مشکلتون حل بشه و با هم پیش پسرتون باشید ، ولی اگه قسمت نبود و جدا شدید امیدوارم که همسرتون انصاف داشته باشن و شما رو از دیدن پاره تنتون محروم نکنن.

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖