2777
2789
عنوان

تکبر در بعضی خانواده

62 بازدید | 8 پست

چرا بعضی خانواده ها پدرشون یه سمتی داره بعد حقوق بالایی دارن  بعد خودش و کل خونواده اش  خودشون رو نژاد برتر میدونند اگر مثلا بچه یه خانواده پایین از بچه اونها بیشتر پیشرفت کنه اینها شروع به له کردن اون بچه می کنند حالا هر طوری شده 

مثلا طرف میشناسم خودشو  و بچه هاشو بالا برده بعد بچه های خانواده رقیب رو پایین نگه داشته اینقدر حسود هستند همش با کارهایی مثل زیراب زدن و تهمت زدن و خیلی کارهای پست دیگه رو این خانواده رقیب کار کرده حتی به خیلی ها پول رشوه داده که به بچه های این خانواده رقیب تهمت بزنند بعد اون خانواده هم  پول میگیرن چون الان بیشتر خانواده ها گرفتار بی پولی هستن همه پول گرفتن بعد به این خانواده رقیب ضربه زدن بعد خودشون و بچه هاشون صاحب خونه و ماشین شاسی بلند و کار اداری و مغازه و غیره شدن ولی بچه های خانواده رقیب کار اداری نتونستن برن چون این آقا نذاشت بعد بچه هاش کارگری میکنند با اینکه تحصیلکرده هستن بعد همش بهشون زخم زبون هم میزنن و مسخره هم میکنن بعد با پول همه رو خریدن بعد پولشون حلال و حرام قاطی هستش یعنی همش با دو رویی خلاف میکنن پول در میارن بعد این خانواده خیلی در حق خانواده رقیب ظلم کردن هنوز هم دست بردار نیستن باز این خانواده رقیب رو هنوز هنوز ه اذیت میکنن آدم یاد اسراییل میفته 

بعد تو کوچه شون میگه باید ماشین من و بچه های من باید از همه بالاتر باشه بعد این خونواده احساس میکنم بجایی وصل هستن یعنی قدرت دارن پارتی شون کلفته 

حس می‌کنم خانواده رقیب خودشون هم خیلی تلاشی نمی‌کننخب برن یه ارگان دیگه دنبال کار

هر ارگانی برن این آقا اونجا آشنا داره خیلی خرش میره طرف آقازاده هستش نمیشه باهاش در افتاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این داستان ربطی به زندگی خودت داره؟

نه ولی اینجور آدم رو دیدم که داره از وضعیت خودش سوءاستفاده میکنه کسی هم کارش نداره 

منم  تو زندگی ام بدخواه دارم ولی حسابش رو میرسم 

نه ولی اینجور آدم رو دیدم که داره از وضعیت خودش سوءاستفاده میکنه کسی هم کارش نداره منم تو زندگی ام ...

خدا از اینجور آدما نمیگذره باور کن هرکسی بخواد از همنوع خودش سواستفاده بکنه و اذیتش کنه یا جلوی پیشرفتش بگیره یطوری خدا اونو زمین میزنه که ندونه از کجا خورده

آفرین به خودت باید همیشه از حریم شخصیتی حریم کارواجتماعی خودت دفاع میکنی دمت گرم ایول داری👌🏻💪🏿