2777
2789
عنوان

حرف کدوم دکترو انجام بدم

49 بازدید | 6 پست

من قبلا قرص تیرويید مصرف میکردم ک انگار دوزش زیاد شده بودو حالمو بد میکرد سر خود قطع کردم دارو را 

بعد سه هفته ک ازمایش داده بودم tshشده بود۶۰😳

و LDLخونمم شده بود ۱۴۸😏

دکتری ک رفتم بهم قرص رزوواستاتین داد

ولی ی دکتر دیگ بهم گفت درسته این عدد بالاس ولی میتونی این مدت رژیم بگیری و قرصای کم کاری تیروئیدتم مصرف کنی تا ۴الی ۶هفته بعد ی ازمایش بدی ک اگ مال تیروئیدت بوده دیگ قرص اضافه نخوری 

هالا چیکار کنم گیجممم

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه ماه صبر کردن هیچ اتفاقی نمی افته و حرف دکتر آخری رو گوش کن، قرص تیرویید طول می کشه تا بدنت بهش ...

اره واقعا بدترین کارو کردم 

الان دوروزه دارم دارو مصرف میکنم ولی استرس عوارضش دارم ک چرا قطع کردم و نکنه مشکل جدی برام پیش بیاد

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
اره واقعا بدترین کارو کردم الان دوروزه دارم دارو مصرف میکنم ولی استرس عوارضش دارم ک چرا قطع کردم و ن ...

ایشالا چیزی نیست نترس، این قرص یه هورمون هستش و حتی ساعتی که می خوری مهمه، من یه بار به خاطر فوت پدربزرگم چند روز حواسم نبود و نخوردم، وسط سیکلم پریود شدم، انقد مهمه این دارو

ایشالا چیزی نیست نترس، این قرص یه هورمون هستش و حتی ساعتی که می خوری مهمه، من یه بار به خاطر فوت پدر ...

مرسی.خدارحمتشون کنه

ولی فک کنم چون قبلا میخوردم یهو قط کردم 

الان باز یهو شروع شده تأثیر بزاره زود نه؟ 

مرسی.خدارحمتشون کنهولی فک کنم چون قبلا میخوردم یهو قط کردم الان باز یهو شروع شده تأثیر بزاره زود نه؟

تاثیرش یه ماه وقت می خواد، دیگه یاد بگیر سر خود برا خودت دارو قطع و وصل نکنی