2777
2789
عنوان

توده هیپو اکو و پولیپ

69 بازدید | 9 پست

من پولیپ به قطر 6/5 میلی متر در کیسه صفرا دارم که در سونوگرافی نوشتن ضایعه هیپو اکو پولیپ؟ از هر پزشک سوال میپرسم که از کجا بفهمم پولیپ خوش خیمه جوابی نمیدن من خیلی نگرانم اصلا شب و روز ندارم از فکر نمیتونم بخوابم اگه کسی پزشک هست یا پولیپ کیسه صفرا داره کمک کنه ممنون🙏🏻

عزیزم م یه هیپو اکو تو سینه ام دارم و در کل باید از سونو گرافیست یا پزشک متخصص بپرسی که ماهیت توده چ ...

از پزشک و سونوگرافیست چند بار پرسیدم گفتم خوش خیمه یا خطرناکه اصلا جوابی نمیدن منم برای همین نگرانم و میخوام بدونم هیپو اکو همون پولیپ یا فیبرومه☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بدخیم نیاز به درمان داره دقیقا چی جوابت رو میدن میگن برو؟

چند تا دکتر رفتم گفتن هیپواکو و پولیپ اکثر افراد دارن گفتن اصلا جای نگرانی نیست ولی من خیالم راحت نمیشه

چند تا دکتر رفتم گفتن هیپواکو و پولیپ اکثر افراد دارن گفتن اصلا جای نگرانی نیست ولی من خیالم راحت نم ...

خب جواب دادن که عزیزم گفتن جای نگرانی نیست پس چرا میگی جواب نمیدن 

ببین به حرف دکترت اعتماد کن من زمستون ۴۰۳بهم‌گفتن یه هیپو تو سینه ام دارم به منم گفتن نگران نباش و ۶ماه یه بار سونو کن ولی من زندگی رو زهر کردم به خودم که وای خیالم راحت نمیشه تو اینکارو نکن عزیزم 

خب جواب دادن که عزیزم گفتن جای نگرانی نیست پس چرا میگی جواب نمیدن ببین به حرف دکترت اعتماد کن من زمس ...

منم اصلا نمیتونم راحت بشم دکترا میگن چیزی نیست ولی احساس میکنم بهم دروغ میگن تو تخمدان راست هم یه کیست 47 میلی متر دارم نوشتن دارای سپتاسیون میترسم اونم بدخیم بشه نگرانم استرس دارم مثلا یهو بعدا بدخیم بشن خدایی نکرده خود بیمار انگاری دارم خودشم فقط 18 سالمه😢

منم اصلا نمیتونم راحت بشم دکترا میگن چیزی نیست ولی احساس میکنم بهم دروغ میگن تو تخمدان راست هم یه کی ...

اخ آخ دقیقا منم مشکلم همینه خود بیمار انگاری دارم 

خیلی سنت کمه خودتو درمان کن اصلا بیماری تو سن تو خیییلی کمه به این فو کن تمام کسایی که امروز صب مردن اصلا فک نمیکردم بمیرن 

مرگ دست خداست 

اخ آخ دقیقا منم مشکلم همینه خود بیمار انگاری دارم خیلی سنت کمه خودتو درمان کن اصلا بیماری تو سن تو خ ...

به خودم میگم عمر دست خداست و اینا ولی اصلا راحت نمیشم بازم ممنون از کمکتون🙏🏻🌹