2777
2789
عنوان

داره دیر میشه بگرد یه نقشی توی سنگر حق پیدا کن

| مشاهده متن کامل بحث + 11157 بازدید | 1133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🍂گرفته قلبم و آه هم مدد مرا ندهد...

برای درد فراقت کسی دوا ندهد...

🍂به‌راه مانده نگاهم بیا گل نرگس...

کسی به جز تو پناهی به بینوا ندهد...

#سلام‌مولای‌غریبم‍ 

#امام_زمان‍ ♥

اَلسّلامُ عَلی الحُسَین وَ عَلی علی اِبن الحُسَین

وَ عَلی اَولاد الحُسَین وَ عَلی اَصحاب الحُسَین

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
به نام خدا💞🍀استجابت دعای شما در گِرو بندگی خدا...سلام مهربانو 🥰👋خوش آمدینهنگامی که بندگانم از تو ...

السلام علیک یا صاحب الزمان عج 🌷🌷

سلام بهار جان ممنون از اینکه صدا کردین 

میشه برای شوهر منم دعا کنین 

به نام خدا💞🍀استجابت دعای شما در گِرو بندگی خدا...سلام مهربانو 🥰👋خوش آمدینهنگامی که بندگانم از تو ...

مرسی🌹

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الله هم صل علی محمد وال محمد❤️💐🌸 

اجرتون با صاحب الزمان🌸💐❤️ 

🩷💚💙💜🩵🤍🧡🩶💛🩷💚💙💜🩵🩷💚💙💜

✿تـه معرفت دریـآ؛ غرق شدنهِ...✔️💌

زمان داعش این حرفا رو هر روز میشنیدیم . جنگ سوریه بود میگفتن سفیانی روایات داعشی ها و تکفیری ها هستن . یمنی ها همون یمانی هستن . سال ها از اون دوران گذشت و داعش از بین رفت . اینقدر از این حرف ها شنیدیم که دیگه َعادیه برامون .‌منطقه خاور میانه همیشه آبستن آشوب و جنگ و فتنه بوده . چیزی نیست که برامون تازگی داشته باشه . 

اللهم عجل الولیک الفرج

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی یاغریب الغربا و معین الضعفا السلطان ابالحسن

اللهم اشف کل مریض

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

من خواب ظهور امام زمان رو دیدم مطمئنم میاد

سلام عزیزم

میتونید توضیح بدین؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

مرسی🌹

خواهش میکنم عزیزم 🌺

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

السلام علیک یا صاحب الزمان عج✋❤️

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!