۱.سه چهار تا پیاز رو خلال میکنیم و سرخ میکنیم بعد که سرخ شد دو سه تا دونه لیمو عمانی رو مغزش رو جدا میکنیم و میریزم روی پیاز ها تا تفت بخوره
میتونیم به پیاز ها هر مقدار سیر که دوست داریم ریز خرد کنیم و اضافه کنیم
بعد هم یک پیمانه کوچک زردچوبه به پیاز ها اضافه میکنیم.
۲. برای این مقدار بیست میگو بسه با یک لیوان آب و مقدار کمی زردچوبه ، دو سه حبه سیر ، یه تیکه فلفل دلمه میزاریم با شعله کم بپزه حدود نیم ساعت تا نرم بشه و آبش به خوردش بره و کم شه
۳.میگو ها که پخت میریزیم تو پیازداغ ها یکم تفت بخوره
یک قاشق رب هم اضافه میکنیم و حدود یک ربع بپزه
بعد ادویه دلخواه اضافه میکنیم اگه ادویه مخصوص ماهی داشته باشید هم خوبه
۴.در یک ماهیتابه جدا سه چهار تا سیب زمینی را نگینی خورد میکنیم و سرخمیکنیم، روغن آن را میگیریم و سیبزمینی ها را به میگو ها اضافه میکنیم.
بعد هم برنج سفید میل میکنید بسیار خوشمزه و لذیذ
مامان من به روش عرب ها درست میکنن این مدلی رو خیلی کم کسی بلده