2777
2789
عنوان

توقف رشد جنین تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 34 پست

من ۹ هفته بودم رفتم سونو قلبش میزد و همه چی خوب بود دکتر گفت برو ۱۲ هفته بیا برای ان تی من چهار هفته بعد رفتم دکتر، منشی گفت میخوای از لحظه سونو فیلم برداری کنیم گفتم آره💔هزینشم دادم رفتم دراز کشیدم دکتر سونو کرد گفت توقف رشد و ایست قلبی جنین خیلی لحظه سختی بود... هیچوقت یادم نمیره... علائمم قطع شده بود کلا

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۹ هفته بودم رفتم سونو قلبش میزد و همه چی خوب بود دکتر گفت برو ۱۲ هفته بیا برای ان تی من چهار هفته ...

خیلی متاسفم 

خیلی دردناکه

بعدش باردار نشدی؟ من که دارم دق میکنم فقط دنبال معجزه هستم

خیلی متاسفم خیلی دردناکهبعدش باردار نشدی؟ من که دارم دق میکنم فقط دنبال معجزه هستم

واقعیتش رو بخوای این مورد هم ناخواسته بود و من بچه نمیخواستم ولی باهاش کنار اومده بودم و خوشحال بودم ولی بعدش دیگه جلوگیری سفت و سخت کردم الان نزدیک ۷ ساله از این قضیه میگذره الانم بچه ندارم، نگران نباش عزیزم امیدوارم یه بارداری سالم و بی خطر داشته باشی

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!