بچه هام نارس ب دنیا اومدن و دور از جون هربار که مریض میشن خیییییلی اذیت میشن و نوزاد دیگه ام نزدیک مهر بدنیا میاد برای اونم تو ترس هستم اون ی استرس جداست که اونجا اینم کوچولو و خدای نکرده مریض بشه و کسی کمک حالم نیست دانشجو هم هستم امتحانات خودم ب کنار و کسی ندارم کمک حالم باشه جز همسرم (تک فرزندم)اما خب شرایط کاریش خیلی بهش اجازه کمک نمیده از مریضی بچه ها دچار وسواس فکری و تمیزی بیش از حد هستم نمیدونم چیکار کنم گاهی میگم ثبت نام کنم فقط س روز تو هفته از اول مهر ببرم گاهی میگم بعد عید و دوره فشرده تابستان ببرم برای بچه های که مهر نرفتن پیش ...نمیدونم چیکار کنم دیوونه شدم از استرس چیکار کنم چون اونجا نوزادمم بزرگتر شده و مریضی کمتر نمیدونم تصمیمم درسته یا نه ... دچار عذاب وجدان شدم میترسم با اینکه خودم کتاب پیش دبستانی خریدم تا تابستون که بفرستم عقب تر باشن ...
اللن این بچه ها باید تاوان شلوع بودن افکار و خونه شمارو بدن؟؟؟؟؟
چ عجیبین ...مثلا میخاین از محیط آموزشی عقب بندازین ک چی؟
والا ک مریضی همه جا هست
ااول ابتدایی ام برن هست
من خودم برای دخترم (میره کلاس دوم) هرسال واکسن آنفولانزا میزنم و خداروشکر اصلا مریض نمیشه .بچه های خواهرامم میزنن چون اونا مقطع متوسطه اولن و تیزهوشانن ،میزنن تا مریض نشن غیبت کنن ی وقت .
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اسی چیز خاصی یادشون نمیدن حتی حروف الفبا روهم یاد نمیدن فقط همون خمیربازی نقاشی واینا تمرین میکنن
اخه با ی مهد حرف میزدم میگفت الفبا تا ی حدی هم انگلیسی هم فارسی مقدمات کلاس اول یاد میدیم ...من خودم اعداد فصل ها رنگ ها حیوانات غذاهشون اعداد ی چندتا شعر یاد دادم ی کتاب پیش دبستانی هم گرفتم ترسیدم چیزی فراتر باشه