2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

167 بازدید | 10 پست

بچها ما درخواست توافقی دادیم بعد برامون ابلاغیه اومد که شنبه بیاید شورای حل اختلاف جهت سازش من نمیخوام برم 

کسایی که رفتید اگه نرم برگه برای محضر بهمون میده که بعدش مستقیم بریم برای طلاق؟ یا یه جلسه دیگه دادگاه داریم

ببین باید حتمن برید شورا حل اختلاف، اونجا یه کم حرف میزنه بعد ک دید تاثیری نداره دیگه عدم سازشو میزنه نامشو، بعد فکر کنم بیست روز یا کمتر اس ام اس میاد از شورا ک برید پرونده رو بگیرید دستی، بعد پرونده رو باید ببرید دادگاه، یه نوبت براتون تعیین میشه، بعد تو اون فاصله شما باید برید پزشک قانونی برای عدم بارداری، بعد دیگه اون روزی که دادگاه تشکیل شد ادرس ی محضر میدن و میرید محضر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید یه جلسه برید پیش مشاوره و یه جلسه دادگاه وبعدا اگر مشاور نامه عدم سازش داد به دادگاه میرید برای ...

رفتیم پیش مشاور و نامه عدم سازش گرفتیم حالا بازم برامون اومده بیاید شورا برای سازش

نمیدونم گفته جهت سازش حتما برای آشتی دیگهحالا من نمیرم گورپدرش

اگ نری پرونده طلاق عقب میفته،و خودت علاف میشی، من رفتم در حد پنج دقیقه حرف زد و بعد دید ک نمیسازیم نامه رو. نوشت

جدی؟

اره دیگه، الکی ک نیست اونجا باید اگ سازش نکردید امضا کنید، بعد ی چند هفته اس میاد ک برید  پرونده رو از شورا بگیرید و ببرید دادگاه، تا جلسه شورا تشکیل نشه ک پرونده نمیدن بهتون