2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه جنسی چطوره ؟

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

سلام خانمای گل 

من شرایط مالیم خیلی خیلی ضعیفه این روزا 

محتاج

مایحتاج اولیه زندگی شدم این روزا

بخاطر مشکل مالی بدی که برامون پیش آمده 

یکم شرایط و برامون سخت کرده 

خواستم بگم اگه امواتی دارین که بخواین براش خیرات کنین 

من میتونم براشون قرآن بخونم هدیه کنم

شمام در ازاش یه کمکی به من بکنین 

اگه خواستین درخواست دوستی بدین

اینجوری هم شما یه کاری برای اموالتان کردین هم منم یه کمکی میشه بهم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اگ دوستت تداشت ک ازدواج نمکرد خودت اشتباه فک کردی

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

دلیل دوست نداشتنش چیه ؟

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

اکثر مردایی که توی این برهه از زندگی میفهمن زنشونو دوست ندارن 

واقعا این نیست که زنشونو دوست ندارن بلکه یک مشکل زمینه ای دارن

یا افسرده شدن یا اینکه از یه چیزی ناراحت شدن و خانم این موضوع رو در طولانی مدت برطرف نکرده

یا نیاز جن سی شون برطرف نمیشه

در کل این موضوع به راحتی با مراجعه به روانشناس قابل حله

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
دلیل دوست نداشتنش چیه ؟

لوسه 

میگه به هیچی اعتراص نکن بشین زندگیتو کن بهم دیگه کار نداشته باشیم 

همش تحقیرم میکنه دلمو میشکنه هیچ کدوم از حرفام براش مهم نیست 

بد نیست

پس اونقدرام بی میل نیست ب شما

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️