2777
2789
عنوان

بارداری بعد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 38 پست
انشالا که بارداری عزیزممن اگه اقدام نکنم دیوونه میشم می‌خوام سریع تر اقدام کنم که جاش سبز شه

مرسی عزیزم انشالله

ن اصلا باید ۳ماه اینا بگزره رحم خودشو آماده کنه دوباره اینجوری به بدنت آسیب میزنی 

من اصلا نتونستم با سقط شدن اولی کنار بیام خیلی سخته واقعا 

متاسفم عزیزم خیلی سخته قلبا درکت میکنم امیدوارم برای هیچ کس پیش نیاد من خیلی عجله دارمچونکه افسردگی ...

انشالله واقعا سخته ولی خو من دیگه دوهفته خودمو جمع کردم شوهرم حساس تر ازمنه 

افسردگی چرا خوش بگذرونی کنار شوهرت مردها به روشون نمیارن ناراحتی شون

انشالله بعدش میری دکتر بارداری بی خطر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگیمنم همش میگم اگه بود الان چندهفته بودم با آی یو آی باردار شدم.الان واقعا میترسم اقدام ...

من جاریمم بارداره دو ماه دیگه بچه ش دنیا میاد

کاش این بلا سرم نمیومد 

حالا که اومده حکمت خدا و شکر میکنم فقط بهم صبر بده

مرسی عزیزم انشاللهن اصلا باید ۳ماه اینا بگزره رحم خودشو آماده کنه دوباره اینجوری به بدنت آسیب میزنی ...

من تمام روانم بهم ریخته 

چند نفر رو دیدم همون بعد خون ریزی سقط اقدام کردن بارداریشون موفق بوده نمی‌دونم چیکار کنم اصلا 

انشالله واقعا سخته ولی خو من دیگه دوهفته خودمو جمع کردم شوهرم حساس تر ازمنه افسردگی چرا خوش بگذرونی ...

من قبلا هم سابقه افسردگی داشتم

نوش قلب و وسواس فکری

از وقتی تو دلی هام پیدا شدن خیلی خوب شده بودم 

من تمام روانم بهم ریخته چند نفر رو دیدم همون بعد خون ریزی سقط اقدام کردن بارداریشون موفق بوده نمی‌دو ...

موفق ک اره میشه من یک ماه بعد سقط رفتم سونو ببینم بقایا ندارم گفت همه چیز نرماله میتونی دوباره اقدام کنی ولی بهتر نکنی الان یکم بکزرع

من قبلا هم سابقه افسردگی داشتمنوش قلب و وسواس فکریاز وقتی تو دلی هام پیدا شدن خیلی خوب شده بودم

منم خیلی خوشحال بودم اولین بار ک فهمیدم حاملم آخه افسرده ووسواس فکری دارم اکثرا حالم خوب نیس همه چیز عالی بود ک یه آدم نحس ذلیل شده بچه هاش گ آبله دارن برداشت آورد شهر ما مسافرت نگفت آبله دارن گفت پشه نیش زده از اونا ابله گرفتم تو۸هسته سقطشد خدا از رو زمین محوش کنه فقط

من جاریمم بارداره دو ماه دیگه بچه ش دنیا میادکاش این بلا سرم نمیومد حالا که اومده حکمت خدا و شکر میک ...

جاری من خوشحاله این اتفاق واسم افتاده.همش پروفایل میذاره ک یعنی حقته

من خیلی دلم شکست...

من قبلا هم سابقه افسردگی داشتمنوش قلب و وسواس فکریاز وقتی تو دلی هام پیدا شدن خیلی خوب شده بودم

انشالله خوب میشی عزیزم توسل کن به حضرت رقیه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم خیلی خوشحال بودم اولین بار ک فهمیدم حاملم آخه افسرده ووسواس فکری دارم اکثرا حالم خوب نیس همه چیز ...

پس مثل هم هستیم 

خدا نگذره ازشون 

حالا من که دلیل تشکیل نشدن قلبشون رو نمی‌دونم 

من استراحت میکردم حتی لک و خونریزی هم ندارم 

سونو تشخیص داد رشدشون متوقف شده 

نمی‌دونم چرا

جاری من خوشحاله این اتفاق واسم افتاده.همش پروفایل میذاره ک یعنی حقتهمن خیلی دلم شکست...

منم مطمعنم خوشحالن چون رابطه سوم خوب نیست باهامون و رفت و آمد نداریم

اما برام مهم نیستن هر کی بخواد حرفی بزنه واگذار میکنم به خدا

پس مثل هم هستیم خدا نگذره ازشون حالا من که دلیل تشکیل نشدن قلبشون رو نمی‌دونم من استراحت میکردم حتی ...

منم همش تو استراحت بودم همه چیز هم عالی بود ولی اینطور شد دا شاید صلاحمون این بوده نمی‌دونم ک