2777
2789

سلام خانومای گل. من یه پسر۴سال ونیم و یه دختر۲ساله دارم. میخام براشون تخت خواب بخرم‌. و اینکه فعلا اتاقشون مشترک هست. ۱۲متره

میخاستم ببینم کمد هم بگیرم که سرویسشون کامل بشه؟ دوتا کمد بگیرم یا یکی. چون کمدهای سرویس خواب بچه هم بزرگه و دو در هستن. موندم چیکار کنم

اگه دوتا بچه دارین راهنماییم کنین🙏

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا کمد جدا فعلا نمیخواد بنظرم چون هردو هنوز کوچولو هستن ولی بستگی به وسایلشونم داره اگر زیاده بگیر

الان کمد دیواری هست تو اتاقشون. تو همون جا میشه لباسا و وسایلشون. میخاستم تخت سفید طوسی بگیرم. به نظرت پشیمون نمیشم کمدشو نگیرم؟

یا بعدا گیرم میاد همین مدل اگه بخام بگیرم

یه کمد کافیه وگرنه اتاق خیلی خفه میشه.. کمد سفید

آره خودمم نظرم همینه. اما باز بزرگ تر که شدن باید عوضش کنم. چون پسر و دخترن بالاخره نمیشه کمدشون مشترک باشه.

یا میشه به نظر شما؟

ی کمدم بگیر یدونه کافیه دیگ کمد دیواریم دارید

چون پسر و دخترن بچه هام بعدا بزرگ بشن مشکلی نداره کمدشون مشترک باشه؟؟؟ 

برای تخت هم راهنمایی کنین بچه های من ۱۳ و ۸ سالن پسرن چه تختی بگیرم براشون

سلام عزیزم. چون هردوتا بچت پسر هستن میتونی تخت دوطبقه هم بگیری براشون. جا هم کمتر میگیره

من دیروز رفتم قیمت کردم. اما من میخام دوتا تخت جدا بگیرم، طول و عرضشون ۲متر در۹۰سانت هست به نظرم مناسبه

الان کمد دیواری هست تو اتاقشون. تو همون جا میشه لباسا و وسایلشون. میخاستم تخت سفید طوسی بگیرم. به نظ ...

اگه کمد دیواری داری کمد جدا نگیر، جا میگیره اتاق و فضا رو کوچیکتر میکنه و الانم که رگال و اینا مد شده 

من که تا بچه ها کوچیک بودن اتاقشون مشترک بود دو تا تخت و یه کمد گذاشته بودم تو اتاقشون ک وسایلای جفت ...

اخه من میخاستم یه چیز عمری بخرم😁ساده هم باشه که تا بزرگ شدن هم بتونن استفاده کنن. به قول شما شاید باز باید عوض کنم با این شرایط

اگه کمد دیواری داری کمد جدا نگیر، جا میگیره اتاق و فضا رو کوچیکتر میکنه و الانم که رگال و اینا مد شد ...

رگال خوبه برای اتاق بچه؟

باید با توجه به متراژ اتاق بگیری فکر نکنم دوتا کمد جا بشه

۱۲متر هست اتاق. به نظر شما اگه یه دونه کمد بگیرم برای دوتاشون ،بعد که بزرگ شدن مشکلی نداره؟ یا بعدا باید جدا کنم کمداشون رو؟