به نظرم اگرشما حالا کار خاصی واسه پوستت نکردی. میکرونیدلینگ کن هم پوست رو.سفید و تمیز مبکنه هم سفت. من خودم پوستم کدر بود کردم خیلی خوب شده... از سبک شروع کن شاید کافی باشه واست هزینه اش،هم کمه
لیزر ار اف برای جوانسازیه و زیاد سطح پوست رو.کاری نداره که سفید کنه اما واقعا. بعد چند جلسه واسه خواهرم خوب سفتش کرد و.جوون. میکرونیدلیگ دیگه با لیزر نیست با دستگاهی به اسم درماپن که پر از سوزنه و سطح پوست. میخراشه و تا حدود 4 روز خونالود میکنه در عوض بعدش پوسته ریزی میکنه پوست و سفتر و سفید تر میشه من دوجلسه کردم 300 شد
آر اف فركشنال سوزنى در واقع تركيبى از دو تكنولوژى راديوفركوئنسى و ميكرو نيدلينگ مى باشد كه نتايج درخشان و عالى در جوانسازى و درمان اسكار آكنه دارد. بر خلاف ليزر فركشنال كه كل سطح پوست دچار آسيب مى شود و امكان ايجاد لک و عوارض وجود دارد ، در روش RF فرکشنال ، سطح پوست بدون آسيب باقى مى ماند و امواج از طريق سوزنهاى ظريف به ناحيه درم منتقل مى شود. با ايجاد تخريب ، پروسه ترميم فعال شده و بدنبال آن اگر نقصى در پوست وجود داشته باشد اصلاح مى گردد. آر اف فرکشنال سوزنی یک روش جوانسازی می باشد که توسط کلینیک دکتر مهسا هنرور ارائه می شود.