2777
2789
عنوان

میشه بخونید

97 بازدید | 6 پست

سلام و اردات

18 سالمه و دخترم 

من حس میکنم جدیدا خیلی بی احساس شدم بعنی یه جورایی بی تفاوت شدم نسبت به چیزایی که قبلا خیلی براشون ذوق میکردم یا ب چیزایی که به خاطرشون شب تا صبح گریه میکردم ولی الان اخرین بار که گریه کردم یادم نمیاد کی بود 

حس میکنم احساساتم از بین رفته قبلا خیلی ادم دلسوزی بودم اما الان اصلا اینجوری نیست متاسقانه و این داره عذابم میده میشه بگید چرا همچین شدم

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

چه تغییراتی اخیرا تو زندگیت به وجود اومده؟چند وقته گریه نکردی؟گریه کردن خیلی خوبه و آدم رو سبک میکنه ...

والا اخرین بار که گریه کردم یاادم نمیاد کی بود اره میدونم ولی نمیتونم گریه کنم هرچی به چیزای منفی و غمگین فک میکنم بازم  نمیتونم گریه کنم تغییری تو زندگیم بهه وحود نیومده فیلیم غمگین اگه میشناسی معرفی کن 

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا اخرین بار که گریه کردم یاادم نمیاد کی بود اره میدونم ولی نمیتونم گریه کنم هرچی به چیزای منفی و ...

من با فیلم سقوط خیلی گریه کردم

ایرانیه، ۸ قسمته

البته لازم نیست تا آخرش ببینی.

The boy in the striped pajamas

اینم خارجیه، ندیدمش ولی میگن خیلی غمگینه.

...

من با فیلم سقوط خیلی گریه کردمایرانیه، ۸ قسمتهالبته لازم نیست تا آخرش ببینی.The boy in the striped p ...

مرسی حتما نگاه میکنم