2777
2789

قبلا ۴بار بی بی چک زده بودم مارکای مختلف هم بودن همه مثبت شدن وقتی خوشحال رفتم ازمایش منفی شد بعدش بهم گفتن که چون تنبلی داری بخاطر اون هاله انداخته بوده  

گذشت تا چند ماه بعدش دوباره من پریودم عقب افتاد و یه دونه بی بی چک داشتم بی رغبت استفاده کردم هاله انداخت و اصلا خوشحال نشدم گفتم بازم هاله کاذب انداخت من بیمارستان کنار خونمون هست همسرم ظهرا میرفت فیزیوتراپی منم باهاش میرفتم همون موقع کار همسرم یه ساعت طول میکشید منم گفتم تا بیکارم برم یه ازمایشی بدم رفتم ازمایش دادم گفت نیم ساعت دیگه جوابش میاد منم بعد نیم ساعت رفتم دنبال جوابش خانمه ازمایشو فقط بهم داد هیچی نگفت منم گفتم حتما منفیه دیگه اصلا نگاه جواب نکردم و همسرم گفت چی شد منم گفتم منفیه چون عادت دارم تو مواقع بد بخندم اونم فک کرد من شوخی میکنم و جوابو نگاه کرد گفت اینکه مثبته ومنم قبول نمیکردم گفتم اگه مثبت بود که بهم میگفت مبارکه یا مثبته ولی خانومه هیچی نگفت بهم دیگه قبول نکردم تا فرداش که رفتم سونو و اونجا گفتن اره کیسه تشکیل شده 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.