2777
2789
عنوان

ماجرای دیشب 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 23 پست

همچین اتفاقی رو یبار

تو پارک من و شوهرم هم دیدیم

پارک خلوت بود هیچکس نبود

تابلو بود دختر و پسر دوستن ...کم سن و سال داخل یکی از تاب های بزرگ سوار بودن  داشتن همو میبوسیدن....

ما از تو ماشین دیدیم

یهو شوهرم  سرشو از تو ماشین  بیرون کرد ی صدای بلند دراورد شبیه صدای پلیس ها!!! 

گفت اقاااااا پسر اقااااا پسر چه وضعشه چه وضعشه....

پسره ی آن کپ کرد.بدبخت جرات نمیکرد سو برگردونه اینور

دختره اروم از بغل گوش پسره اینور رو نگاه کرد...

انقدر خندیدم که نگو!

اخه تو که میترسی تو پارک اومدی بوس کنی چی بشه؟!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
همچین اتفاقی رو یبارتو پارک من و شوهرم هم دیدیمپارک خلوت بود هیچکس نبودتابلو بود دختر و پسر دوستن .. ...

🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از بی مکانی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

مام رفتیم شهربازی 

اول تا آخر دختر پسر لب میگرفتن 

بعد من از دخترع خوشم نیومد حس میکردم یه تن ابرو همه دخترا رو داره میبره

بعد دیدم اومد سمتم چند تا بلیط وسیله داد گفت ما با دوستامون قرار داشتیم الان نیومدن مام نمیخواییم میرییم شما استفاده کنید🥰

من اینجوری چص کلاس کردم ن بابا ممنون نمیتونم قبول کنم😅⭐️😎

خواهر عروسم بده بده دمت گرم 🤪😘

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107