2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نگه داشتن دندان شيريني خيلي كار درستيه، پدر و مادرم دندونهاي ماها رو نگه داشتن، منم روزي بچه دار بشم همين كار رو ميكنم. حامل اطلاعات ژنتيكي هم هست، البته مو و ناخن و غيره هم اين اطلاعات رو دارن، ولي نگه داشتن دندون كاربردي تر هست و سالها هم ميمونه.

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris
به نظر من نگه داشتن دندان شيريني خيلي كار درستيه، پدر و مادرم دندونهاي ماها رو نگه داشتن، منم ر ...

آخه ما واسه داداشمو نگه داشتیم داداشم‌متولد هفتاده پارسال واسه خودش همه خرد شد واسه همین برام سوال بود

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
آخه ما واسه داداشمو نگه داشتیم داداشم‌متولد هفتاده پارسال واسه خودش همه خرد شد واسه همین برام سوال ب ...

براي ما از خيلي قبلتر سالم مونده، چطور نگه ميداشتين؟ يا بايد تو ظرف شيشه اي دردار باشه كه محكم بسته بشه و هوا نخوره، يا تو كيسه هايي كه وكيوم ميشن، البته به جنس دندونم هست، ولي براي ما سالم مونده...

براي ما از خيلي قبلتر سالم مونده، چطور نگه ميداشتين؟ يا بايد تو ظرف شيشه اي دردار باشه كه محكم بسته ...

تو یه شیشه در بسته گذاشته بودیم ولی وقتی بازش کردیم یهویی خرد شد نمیدونم چرا

تو یه شیشه در بسته گذاشته بودیم ولی وقتی بازش کردیم یهویی خرد شد نمیدونم چرا

نميدونم... به جنس دندونم هست البته... حالا خرد شدنش از خاصيتش كم نميكنه، ولي منظور اينه كه خوبه كسي دندونهاي شيريش رو نگه داره، ممكنه به كار بياد.

نميدونم... به جنس دندونم هست البته... حالا خرد شدنش از خاصيتش كم نميكنه، ولي منظور اينه كه ...

بله ممنونم گلم