2777
2789

من چند روزه خودم رو تو آینه میبینم میگم چقدر پیر و شکسته شدم امسال. پولیم ندارم حداقل به خودم برسم یه کم. پس کی تو کوچه ما قراره عروسی بشه تا کی حسرت همه چی به دلمون بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  ببخشید اینجا بهتون پیام میدم 

من یکی از تاپیک هاتون که در مورد حرف زدن پسر بود رو خوندم ..میشه بپرسم پسرتون ان شاءالله بهتر شدن؟ 

گفتار درمانی موثر بود؟

ممنون میشم اگه راهکار موثری پیدا کردین بهم بگید ..خدا اجرتون بده

سلام عزیزم ببخشید اینجا بهتون پیام میدم من یکی از تاپیک هاتون که در مورد حرف زدن پسر بود رو خوندم . ...

اره دارم میرم گفتار درمانی

خیلی کند پیش میره اما تند تند تمریناتو انجام میدم

همین

الانم مهد گذاشتمش بازم ریتم کندی داره و در حد کلمه گفته میشه

جمله نمیگه 

اره دارم میرم گفتار درمانیخیلی کند پیش میره اما تند تند تمریناتو انجام میدمهمینالانم مهد گذاشتمش باز ...

ان شاءالله هر چی زودتر هم جمله بندی رو میگه 

ممنونم 

من بچه م دو سال و نیمه  شرایط رفتم به گفتار درمانی رو ندارم 

متاسفانه حرف نمیزنه  فقط کلمه بابا  و آب میگه   و صدای ۵ تا حیوان رو درمیاره

تازه شروع کردم باهاش خونه کار کنم🥲

برام دعا کن🤲❤

ان شاءالله هر چی زودتر هم جمله بندی رو میگه ممنونم من بچه م دو سال و نیمه شرایط رفتم به گفتار درمان ...

اووووو خیلی سخته

مهد بزارش

مهد ماهی ۲تومنه اما من فقط ۲روز در هفته میبرمش ماهی ۵۰۰میدم

توهم برو مهد ببین میتونی قیمت مناسب پیدا کنی

اووووو خیلی سختهمهد بزارشمهد ماهی ۲تومنه اما من فقط ۲روز در هفته میبرمش ماهی ۵۰۰میدمتوهم برو مهد ببی ...

اصلا فکر نکنم توی مهد بمونه ..بعد من چون بیماری دارم صبح ها به خاطر درد نمیتونم جایی برم🥲 شوهرمم که سرکار