2777
2789
عنوان

یادگاری بمونه از این شبا

76 بازدید | 2 پست

هرجا میرم برای کار، تا میفهمن سابقه ندارم میگن حالا باهات تماس میگیریم🤦‍♀️

پارسال آزمون استخدامی شرکت کردم و هیچی نخونده بودم اصلا قبول نشدم

سر آزمون امسال خیلی اذیت کردن، از آذر ماه گفتن این ماه برگزار میکنیم

منم آدم دقیقه نودی ام، موقع امتحانامم توی فرجه اصلا نمیخوندم فقط شب امتحان تا صبح

خلاصه کم کم میخوندم تا رسید دو ماه پیش، تازه شروع کرده بودم درست حسابی خوندن رو که ج...ن...گ شد و تا ۱۰ روز بعدش هم از استرس نمیتونستم کاری کنم

شاید کلا ۲۰ روز خوندم و این هفته دارم مرور میکنم

این یکی دو روز خیلی اعصابم خورده، از درون خستم از بس توی عمرم انقدر استرس آزمون و امتحان و کنکور کشیدم

میدونی منم مثل خیلیا یه آدم معمولیم، واسه همین تا الان به هیچ جا نرسیدم، نه اون ادم زرنگم نه اون تنبله که هیچ امیدی بهش نیست

پس فردا آزمونه و تصمیم گرفتم امشب تا فردا شب نخوابم تا بلکم فرداشب زود بخوابم، اخه خیلی وقته دم صبح میخوابم تا لنگ ظهر

دارم درسایی که خوندمو مرور میکنم و تست میزنم

و یه حس قوی بهم میگه رقیبام خیلی بیشتر خوندن و امتیاز دارن و قبول میشن

و من باز هم باید همون آدم بیکار بمونم و به همه بگم قبول نشدم😔

بازم خدا رو شکر

اگه دلت خواست برای قبولیم توی آزمون یا برای شاغل شدنم یه صلواتی دعایی چیزی بخون شاید دعات اثر کرد

شاید بزرگترین مشکل اینه تکلیفم با خودم معلوم نیست

خانوادم میگن باید شاغل بشی اونم یه شغل درست حسابی، حقم دارن حرفشون درسته

همسرم ولی براش فرق نداره، میگه شاغل بشم بهتر نشمم نشدم نشستم خونه دیگه

و من بین یه خانواده که فقط منتظر شاغل شدن منن و همسرم که هیچ کاری به بیکاری و شاغل شدنم نداره موندم

و بدتر از همه بدنی که عاشقه تنبلیه و عقلی که میگه شاغل بشی بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.