بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مردای الان از این عرضه ها ندارن اونا هم پرنسس شدن و منتظر ی شوگر مامی ن
دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید
مجردی یا متاهل؟منم شوهرم قبل اینکه ازدواج کنیم هی اومد خواستگاری مامانم اینا جواب منفی دادن از آخر قاطی کرد و گفت میدزدمش بعد ک منم دادن بهش تو عقد بودیم با بابام قهر بود ی هفته منو دزدید 😂😂
وای من قبل ازدواج با شوهرم که قصد ازدواج نداشتم و عاشقم بود..یروز تصمیم داشته بیاد منو بدزده..اینجا هست همچین رسمه دختر دواندن..
ولی جور نشده..یادم میاد سکته میزنم ..خیلی ترسناکه بنظرم..الان گاهی میگه میخواستم یروز بدزدمت میگم عمرا زندگی نمیکردم باهات
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....