2777
2789
حس میکنم شوهرم تحت تاثیر یه خانومی قراره گرفته
ندیده این حس رو دارم
قبلا هم نمیدونم حساس شدم رواین
ولی این سری نمیدونم چطور این به دلم افتاده
وقتی فهمیدم جایی هست ک اون هم هست و چند روز برخورد داشتن
😭
حالم بده بابتش
دلم نمیخواد بیاد خونه یا باهاش حرف‌ بزنم و دلم نمیخواد حتی بفهمه حالمو
حس حسادت گرفتم
نهنه همیشه.بعضی انسان‌ها بیمارن و ممکنه حسشون هم ناشی از بیماری روحی‌شون باشه. دور از جون شما البته.

میشه یکم بیشتر توضیح بدی 

من فکرم خیلی اذیته خوابم نمیبره ناراحتم و دلسرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یکم بیشتر توضیح بدی من فکرم خیلی اذیته خوابم نمیبره ناراحتم و دلسرد

مثلا بعضی خانمها یا آقایون بدگمانن. کلا در مورد آدمها یا جنس مخالف بد فکر میکنن و سوءظن دارن. خب طبیعیه که احساسشون اغلب درست نباشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
مثلا بعضی خانمها یا آقایون بدگمانن. کلا در مورد آدمها یا جنس مخالف بد فکر میکنن و سوءظن دارن. خب طبی ...

اها منظورتون اینه ک بد بینن 

نه اینطور نیستم

منظورم اینه ک تحت تاثیر ش قرار گرفته

یعنی حس میکنم تو دلش خوشش اومده با اینکه بروزی نده و اصلا نشون نده 

و منو مقایسه میکنه

اها منظورتون اینه ک بد بینن نه اینطور نیستممنظورم اینه ک تحت تاثیر ش قرار گرفتهیعنی حس میکنم تو دلش ...

خب آیا کاری میتونی بکنه اون رابطه کمتر بشه؟  بدون اینکه خودتو این وسط بده کنی؟ و بدون اینکه تابلو کنی.

خب آیا کاری میتونی بکنه اون رابطه کمتر بشه؟ بدون اینکه خودتو این وسط بده کنی؟ و بدون اینکه تابلو کن ...

رابطه ی اونطوری ک نیست

اما چیزی ک تو دل ادم اتفاق میفته رو ک نمیشه عوض کرد

فقط احساس بدی دارم و حس حسادت گرفتم

رابطه ی اونطوری ک نیستاما چیزی ک تو دل ادم اتفاق میفته رو ک نمیشه عوض کردفقط احساس بدی دارم و حس حسا ...

خب آذما همیشه ممکنه از یکی خوششون بیاد. مهم کنترل کردن و نوع رفتارشونه. بهش فکر نکن.

خب آیا کاری میتونی بکنه اون رابطه کمتر بشه؟ بدون اینکه خودتو این وسط بده کنی؟ و بدون اینکه تابلو کن ...

نمیدونم چن روز دگ ک اومد خونه چطور باشم

دلم میخواد ازش فاصله بگیرم و روبرو نشم

نمیدونم چن روز دگ ک اومد خونه چطور باشمدلم میخواد ازش فاصله بگیرم و روبرو نشم

شاید اگه برای خودتم اتفاق بیفته، بهتر بتونی این حالتو بپذیری. آدما لزوما به منظور بدی نیست که یکی در نظرشون دلپسند میاد.

زیاد فکر نکن به این موضوع. شل کن. ذهنتو با افکار مثبت آروم کن.

شاید اگه برای خودتم اتفاق بیفته، بهتر بتونی این حالتو بپذیری. آدما لزوما به منظور بدی نیست که یکی در ...

متوجهم

اما اذیت کننده س

ادم احساس صمیمیتشو از دست میده با شوهرش

به علاوه خیلی وقته سردی و فاصله بینمون هست انگار علاقه اونجور ک باید نیست و حس میکنم زندگیم از باطن داره خراب میشه

همه ی اینا کلافم کرده

متوجهماما اذیت کننده سادم احساس صمیمیتشو از دست میده با شوهرشبه علاوه خیلی وقته سردی و فاصله بینمون ...

پیشنهاد میکنم زیاد نیای نی‌نی‌سایت. اینجا روابط پاشیده زیاده، ممکنه روت تأثیر بد بذاره.

پیشنهاد میکنم زیاد نیای نی‌نی‌سایت. اینجا روابط پاشیده زیاده، ممکنه روت تأثیر بد بذاره.

میبخشین دیشب نتونستم جواب بدم

درسته اینجا و مجازی خیلی فکرمو مسموم میکنه🤯

شما یه احساس ارامش بخش خوبی دارین میشه بگین چطوری به این ارامش و انرژی رسیدین؟🙂

میبخشین دیشب نتونستم جواب بدمدرسته اینجا و مجازی خیلی فکرمو مسموم میکنه🤯شما یه احساس ارامش بخش خوبی ...

چه خوب که همچین احساسی داری نسبت بهم. خوشحالم کردی ♥️

شاید چون زیاد به مشکلات خودم و بقیه فکر کردم و از خودم پرسیدم چارهٔ کار چیه. دیدم بهترین چیز بی‌خیالیه و همین‌طور خوشبین بودن و اصلا اصلا توقعی از کسی نداشتن، اما خیر بقیه رو خواستن. بعدش احترام به همسر و اطرافیان گذاشتن و فقط احترام خواستن.

نمیگم همیشه موفق بوده‌ما، ولی سعیم این بوده. از وقتی شل کردم، زندگی و سختی‌هاش برام آسون‌تر گذشت.