2777
2789
عنوان

دوست داری به آرامش برسی

91 بازدید | 13 پست

سلام بچه‌ها ❤️

می‌خوام یه چیزی رو باهاتون به اشتراک بذارم که واقعاً داره یه حال خوب عمیق بهم می‌ده، از اون حال خوبایی که از درون آرومت می‌کنه، نه فقط ظاهری!

من تازگیا وارد چله‌ی شهد و شکر از استاد علی مقدم شدم. یه چله‌ی ۴۰ روزه‌ست که کم‌کم یادمون می‌ده چطوری تلخی‌هامونو بریزیم دور و شیرینی زندگی رو بچشیم... نه با قند و شکر، با شکرگزاری واقعی از ته دل 💛

تو این چله قراره نگاه‌مون به زندگی عوض شه...

از غر زدن و گله‌کردن بیایم بیرون و کم‌کم یاد بگیریم حتی تو سختیا هم چیزایی برای شکر کردن هست...

من خودم اولش فک می‌کردم سخته، ولی الان که چند روزه دارم انجامش می‌دم، می‌فهمم که فقط باید شروع کنی... همین! یه قلم و یه دفتر و یه دلِ مشتاق.

اگه کسی دوست داره بیشتر بدونه یا بپرسه، با جون و دل راهنماییش می‌کنم. شاید این مسیر برای تو هم مثل من معجزه کنه 🌱

جمله رو چطوری بنویسم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جمله چی عزیزم؟

گفتین ک قلم و دفتر 

گفتم حتما چیزی باید نوشته بشه 

چیزی نیاز نیست بنویسیم تو این مدت ۴۰ روز ؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عزیزم گروه نیست کانال تو تلگرام بزنید تو سرچ تلگرامتون کلام عشق یا تو گوگل سرچ کنید چله شهد و شکر عل ...

اکه امکانشو دارید شما ی گروه بزنید تو روبیکا پستهاشو ب اشتراک بزارید 

گفتین ک قلم و دفتر گفتم حتما چیزی باید نوشته بشه چیزی نیاز نیست بنویسیم تو این مدت ۴۰ روز ؟؟؟

عشقم مطالبی که تو کانالشون میگن دوست داشتین بنویسین 

، طبق تجربه خودم میگم واقعا حال دلم و بیرونم همه خوب شدن واقعا تاثیر داره 

عشقم مطالبی که تو کانالشون میگن دوست داشتین بنویسین ، طبق تجربه خودم میگم واقعا حال دلم و بیرونم همه ...

ممنونم 

همیشه خوب باشید 🌹