2777
2789

باردارم و هفته بعد زایمانمه

هزارجور چالش و گرفتاری و بدبختی برامون ب وجود اومده برا مایی ک هیچ موقع لنگ پول نبودیم فکرکنید لنگ دو سه تومنیم 

کل وسیله هامون ب ترتیب یا سوخته و عوض کردیم یا خراب شده تعمیر کردیم کل طلاهام رفت‌برای تعویض و تعمیر وسایل از یخچال گرفته تا همین امشب چرخ گوشتمون خدا میدونه چی شد بهش 

دیشب پکیج

پریشب‌ کولر 

همین جوری ب ترتیب و …..

نمی‌دونم چرا اینطوری میشه 

شوهرم‌درخواست‌وام داده واریز نمبشه و هیچ پولی نداریم و فقط دوتا‌النگو مونده برام اینجوری پیش بره مجبورم اونارم‌بفروشم‌واسه مرغ و گوشت یخچال و پول بیمارستان 

دارم دق می‌کنم 

مایی ک ب همه پول قرض میدادیم الان دو ماهه بدترین اتفاقا و‌ گرفتاریا برامون پیش میاد 

اخه چرا 

چ گناهی کردیم 

کدوم حرومی رو وارد زندگیمون‌کردیم‌

دل کیو‌ شکستیم 

کدوم‌حقی رو ناحق کردیم 

مال کیو‌خوردیم 

چرا خدا اینجوری می‌کنه 

هدف درددل‌بود‌ دوستان از غصه خوابم نمیبره😭😭

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت قول میدم وقتی بچه ت به دنیا بیاد زندگی از نو برات بسازه

اگه همینجوری پیش بره چی 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
تمام این چالشارو منم داشتم تا زمانی ک بچه بدنیا اومد از درو دیوار برکت سرازیر شد به زندگیم جوریک یخچ ...

خداروشکر

نمیشه ،ما حتی بدتر بودیم بعد از به دنیا اومدن هر کدومشون زندگی شد پر از خیر و برکت .

خداکنه 

امیدوارم کردین

ناراحتی برات خوب نیست. انشاالله که تنتون سالم باشه

سلامت باشین 

چ کنم خواهر تموم مشکلات ی باره ریختن سرمون