2777
2789
عنوان

مامانم میگه خونت نجسه

270 بازدید | 14 پست

یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان هم یک سال و سه ماهه عروسی کردم.

چند وقت بود دلم بچه خرگوش میخواست تا همسرم سورپرایز برام خرید آورد .

اینم بگم من این همه حیوون ها فقط از خرگوش و عروس هلندی خوشم میاد که نگه دارم . میارمش بیرون باهاش بازی میکنم ولی یادم دادم دستشویی نمیکنه رو فرش جای مخصوص دارع .

حالا مامانم پا کرده به یک کفش بهم میگه نجسه اله بله فلانه .

من راستش بدم نمیاد اینکه حیوون تو خونم آزاد باشه .

مامانم در اومد گفت دیگه نمیام خونتون خونتون نجسه و من راستش ناراحت شدم فقط گفتم من عاشق این حیوونم و دوسش دارم .

شما جای من بودید چی میگفتید ؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

خب اون نیاد تو برو. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادرارخرگوش  فوق العاده بو میده. چطور تحمل میکنی؟ 

اگه جایی ریخته باشه نجس میشه. 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

اگه اهل پاکی نجسی هستی سرچ کن در موردش و هر چی گفت انجام بده اگه گفت میشه نگه داری مامان تو قانع کن

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

امضات

♥🫂🫂

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حالا بحث کثیفیش که جداست ولی نجاست فقط برای نماز خوندن و اینا مشکل داره از نظر شرعی که اونم فقط مهر اگه اشتباه نکنم باید پاک باشه یه سجاده بندازه اوکیه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

ادرارخرگوش فوق العاده بو میده. چطور تحمل میکنی؟ اگه جایی ریخته باشه نجس میشه.

تربیتش کردم اصلا رو فرش دستشویی نمیکنه جای خودش می‌ره 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

خرگوش بدنش پاکه. ادرار و‌مدفوعش نجسه فقط.

ببین الان سنت کمه داغی نمی‌فهمی، ایشالا بچه‌دار میشی خودت مامان میشی سختی بچه‌داری رو می‌کشی بعد می‌فهمی که هیچی تو دنیا ارزش نداره مادرت رو بخاطرش برنجونی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

♥🫂🫂

بی خبر از هم خوابیدن چه سود؟

برمزار مردگان خویش نالیدن چه سود؟

زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید

ورنه بر مزارش آب پاشیدن چه سود؟

گر نرفتی خانه اش تا زنده بود

خانه صاحب عزا خوابیدن چه سود؟

گر نپرسی حال من تا زنده ام

گریه و زاری و نالیدن چه سود؟

زنده را در زندگی قدرش بدان

ورنه مشکی از برای مرده پوشیدن چه سود؟

گر نکردی یاد من تا زنده ام

سنگ مرمر روی قبرم وانهادن ها چه سود؟

بی خبر از هم خوابیدن چه سود؟برمزار مردگان خویش نالیدن چه سود؟زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ...

حقق...