2777
2789
عنوان

از دعوا برگشتم

550 بازدید | 51 پست

سلام خانوما .زیاد کشش نمی‌دم میرم سر اصل مطلب.من نامزدم دو ماه دیگه عروسیه مشغول خونه دیدن با خانواده شوهرمم . امروز رفتیم با جاریم همسرامون چندتا خونه دیدیم چون قرار باهم ساختمان بخریم. بعدش رفتیم شام بیرون .شامو بردیم پارک مشغول حرف خونه تدارکات عروسی بودیم که برادر شوهرم شروع کرد به گله از همه پدر مادرش خواهر برادراش که برامن هیچی نکردن حق من الان مگه اینه از ده سال پیش گفت تا الان اولش چیزی نگفتم همش حرمت نگه داشتم احترام گذاشتم... گفتم تو راست میگی تو حق داری بعد ازدواج ک تکلیف همه چی معلوم شد تو سهمت یه زمین بیشتر برادر به خاطر زحمتات. قاطی کرد نه تا قبل عروسی باید تکلیف حق منو روشن کنن از همه چی حقمو میخام تا رسید به شوهرم که ماشین زیر پات از زحمات منه من اصلا با توام خونه نمی‌گیرم 

منم قاطی کردم گفتم جونت سلامت نگیر  تو الان تو رومون اینجوری می‌کنی باهامون. تو الان پشت مارو خالی کردی تو الان عروسی ما وسط سهم سهم می‌کنی به من گفت تو منتظری خرت از پل بگذره بعد عروسیت منم نمیشناسی خلاصه که انقد بگو‌مگو شد که کل پارک نگامون کردن زنشم از اول تا آخر هیچی نگفت هیچییییییییییی گذاشت شوهرش بشور پهنمون کنه آخرشم انقد داد بیداد کرد منم دیگه لال شدم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسفانه خیلی اشتباه کردی ک تو بحث خانوادگی دخالت کردی

من اصلا تا حالا دخالت نکردم هر چی میشد میگفتم من که نبودم من تازه اومدم ب من ربطی ندارد و امشب داشت مستقیم بهم میگفت ماشینی که سوار میشین ما خریدیم بار ها سر کوفتش زد منم دیگه طاقتم طاق شد

خدایی  چقدر پرویی که میای وسط بحث خانوادگی و زمین سهم ارث خودتو میندازی

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

تو چیکاره ای این وسط که درمورد ارث و زمین و سهم اظهار نظر کردی؟؟؟؟

به منم ربطی نداشت ولی گذاشته همه چی قبل عروسی من داره زندگی منو قاطی میکنه. مشکلی داری با بابات حل کن به من چه چرا ب من میگی چرا منت همه چی سر من میزاری

متوجه نشدم😐😐🤣تو چرا وسط بحث ارث اونا تز دادی؟

کلن داشت با من حرف میزد می‌گفت تکلیف منو روشن کن تا عروسی باید حق منو بدن تا منم بیام عروسیتون منم گفتم حق تو میگی ولی الان جاش نیست بزار بعد عروسی .