2777
2789
عنوان

پزشکی میخوام

113 بازدید | 15 پست

بچه ها از الان روزی چند ساعت شروع کنم خوبه که بعدها زده نشم تز درس

بعد ی سوال مسخره ذهنم رو درگیر کردا اینهایی کا میکن از خوابمون زدیم تا برنامه برسونیم روزی چند ساعت خوندن اصلا بازدهی داشته براشون؟

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از خوابت نزنیا حداقل شیش ساعت رو بخواب تا نهایتا هشت ساعت درس خواندنم از هشت ساعت شروع کن آخرا ...

حس میکنم اینهایی ک آیت حرب ها رو میزنن حس ناکافی بودن میدن 

چون مدام با خودم مرور میکنم نکنه کم خونده باشم

حس میکنم اینهایی ک آیت حرب ها رو میزنن حس ناکافی بودن میدن چون مدام با خودم مرور میکنم نکنه کم خونده ...

نه نترس اینا همشون طبل تو خالین 

من خودمم امسال همین بودم احتمالا پزشکی شهرستان بیارم 

سعی کن موقع درس خواندن صداتو بزاری 

نه نترس اینا همشون طبل تو خالین من خودمم امسال همین بودم احتمالا پزشکی شهرستان بیارم سعی کن موقع درس ...

عزیزم میشه از کارهایی کردی هم بگی مثلا نحوه درس خوندن مدل تست زدن  مرور هرچیزی که ممکنه کمکم کنه

آجیم روزی نه ساعت میخوند پزشکی اورد.اگه توانشو داری ۱۱،۱۰ ساعت بخون

آخی نصیب منم بشه و همه اونایی که علاقه دارن

مرسی عزیزم🥲❤

حس میکنم اینهایی ک آیت حرب ها رو میزنن حس ناکافی بودن میدن چون مدام با خودم مرور میکنم نکنه کم خونده ...

نه ببین اینجوری نیست که هرکی بیشتر خوند صرفا بهتر باشه 

شاید یکی با ۶ ساعت درس خوندن همون بازده ای رو داشته باشه که ینفر دیگه با ۱۰ ساعت درس خوندن اون بازده رو داره 

ولی این دلیل نمیشه که نفر اول همیشه همون ۶ ساعت درس بخونه 

باید سعی کنه ساعت مطالعش رو به تدریج زیاد کنه و ثابت نگه داره 

یعنی مثلا یه هفته ۶ ساعت بخونه هفته بعد ۶:۳۰ بخونه هفته دیگه ۷ ساعت بخونه یعنی بجایی برسه که ببینه اع خب الان این ساعت رو خیلی راحت میرسونم و اوکی شدم پس یکم بهش اضافه میکنه 

و اینجوری ام نباید باشه که مثلا یه روز ۱۰ ساعت بخونه یروز کلا نخونه 

در کل اون تثبیت و دوامش از همه مهمتره

نه ببین اینجوری نیست که هرکی بیشتر خوند صرفا بهتر باشه شاید یکی با ۶ ساعت درس خوندن همون بازده ای رو ...

عاایه عزیزم درست میگین 👌❤