2777
2789

هرچیم باشه ادم کم میاره با این وضعیتی که درست کردن به عنوان کسی که همسرش پولداره میگم و کلا ۳ نفریم ولی واقعا ادم تا اخر ماه کم میاره الان دیگ پولدارام پولدار نیستن تو ایران کلا کسی پولدارررر نیس اونجوری که هرچی دلش خواست بخره

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولدارها ماهی چقد در مییارن ک اسمشون پولدار؟

۴۰۰ ۶۰۰

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

عزیزم نمی‌خوام بگم شما پولدار نیستی ها ولی بعضی ها براشون این گرونی ها مهم نیست اصلاً

فکر میکنی مهم نیس شاید بهشون نزدیک نیستی بگن مثل بقیه ناله نمیکنن ولی خب بازم سخته

به نظرم برای متاهل ها خیلی سخت تره اگه مجرد باشی و درآمد خوب داشته باشی خیلی خوبه چون خونه باباتی نه ...

اره دیگ

۴۰۰ ۶۰۰

بااین پول سختشونه پس ماباید محوشیم پولدارا سرمایه دارن که هرروز باارزش ترمیشه ماشینشون خونشون همه چیشون گرونی ها که بیشتربه نفعشونه

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

فکر میکنی مهم نیس شاید بهشون نزدیک نیستی بگن مثل بقیه ناله نمیکنن ولی خب بازم سخته

نه از اقوام هستن اما یک فردی بالای ۱ ملیارد ماهی درآمد داشته باشه براش مهم نیست شود خالص ۱ ملیارد ه

خیاط و طراحی لباس هستم😌