2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی چیکار کنم عاشق نشم

159 بازدید | 20 پست

مدتیه خیلی از نظر روحی تحت فشارم

مشکلی برام پیش اومده

از طرفی 25 سالمه خیلی احساس نیاز به جنس مخالف پیدا کردم مثلاً تو گروه های کاری یا مجازی که پسرا چت می‌کنم درباره کار و تجارت کاری بهشون میگم بیشتر از این ادامه ندیم یا کلا بلاک میکنم بعضیاش رو

یه بیرون دانشگاه کسی رو میبینم اگه از ظاهرش خوشم بیاد یه حس عجیبی میگیرم یه جوری میشم

واقعا این موضوع اذیتم میکنه من شاید با این وضعیت کم خواستگار و اینا هیچ وقت نتونم ازدواج کنم چیکار کنم این موضوع اذیتم نکنه من دوست ندارم گناه کنم خدا شاهده همش جلو خودمو میگیرم خیلی جاها

ولی اذیت میشم اهل دوست پسر و اینا هم نیستم

چیکار کنم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش کار شیطانه عزیزم 

انسان ها رو بانقطه ضعفشون گول میزنه توذهن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

اون چتا منجر به عاشقیت نمی شه

چون اکثر پسرا کم کم رو می کنن چی هستن خود به خود حالت بهم می خوره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چیکار کنم راه حل

خیلی راه حل داره باید خودت بهش برسی با حرفای من نمیشه!

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عاشق شو با اهلش بعد ازدواج کنبه قول دوستمون حواست به چشماتم باشه

آخه شخص درستی نیست اگر هم باشه من من عاشقش بشم چه تاثیری داره مگه من می‌تونم برم خواستگاریش 

شاید اصن اون منو نخواد