2777
2789

تاپیک قبلیمم درمورد اونه

ولی واقعا پشمای یه فامیل ریخته یک ماه میشه که عموم فوت شده دختر عموم کلا دوتا دختر که خواهرش خیلی کوچیکه بچه ابتداییه ولی خودش 23 سالشه الان 3 نیم ساله تو تهران دانشگاه می‌ره میاد ما اصلا خودمون تهران زندگی نمیکنیم ما فکر می‌کردیم یه دختر خوب سربه زیریه ولی تو ختم عموم که همکلاسی‌های دانشگاهش آمده بودن همشون عادی بودن بیشترشونم دختر که می‌گفت هم خوابگاه هامن ولی خب چندتا پسر هم بودن ولی یکیشون بزرگتر بود قشنگ معلوم بود خیلی سن داره حتی مادرشم برداشته بود از تهران تا اینجا آورده بود بعد همه فهمیدن  که این آقا قبلا خواستگاری هم آمده بوده خانمو می‌خواسته پسره هم 30 سالشه و قصدش ازدواج قطعیه ولی خب این یواشکی نامزد کرده الآنم تو فامیل همه چیز بحث این شده که چرا به هیشکی نگفته پسره خیلی یجوریه انگار این خانواده بدون پشت پناه دیده حمله کرده به اینا این میخواد مادر خواهرشو با خودش ببره تهران زندگی بکنن...کاش یخورده عقل بکنه پسر اصلا خوب نیس خیلی یجوریه حس میکنم از اون بدجنساس ....خدا بهش رحم کنه یه دختر 23 ساله چه می‌فهمه هرچند که من ازش کوچیکترم😢😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه به بقیه چه ربطی داره. اتفاقا همیشه بهتره قضیه خواستگاری و تو دوران آشنایی بودن سکرت بمونه و درز پیدا نکنه. حتی اگه طرف به نظرتون آدم درستی نمیاد تا وقتی مدرک سفت و سختی ندارین نمیتونین چیزی به دختره بگین. اینا و اختلاف سنی فقط به خودش و خانوادش مربوط میشه. 

همینایی که الکی میخوان خودشون رو نگرانش نشون بدن ته دلشون میخواد دختره بدبخت بشه که بعد بگن دیدی ما گفتیم