2777
2789
عنوان

مسافرت با خانواده ی اون

165 بازدید | 14 پست

بچه ها من عقدم قبل از ازدواج از این شخصیتای عشق سفر بودم کل مجردیم در حال ماجراجویی بودم.اصلا سبک زندگیم اینجوری بود.وقتی با شوهرم اشنا شدم فکر کردم اونم مثل خودمه.ولی الان که ازدواج کردیم بعد از گذشت بیشتر از یکسال نتونستم قانعش کنم باهم یه سفر کوچولو بریم و عملا بعد ازدواج خانه نشین شدم دلم لک زده واسه سبک قبلی زندگیم.از همه روشی هم استفاده کردم که قانع شه باهم بریم سفر ولی میگه نه فقط با خونواده ی خودم میریم سفر.خودمم تنها نمیذاره برم.خونوادش ادمای خوبین اما من اینجور مسافرت دوست ندارم که دسته جمعی با خونواده ی اون باشه هیلی از لحاظ روحی خسته میشم دوست ندارم.حالا خونوادش برنامه ی سفر ریختن اونم جایی که من خیلی دوست دارم به خاطر من میخوان ببرنم اونجا.به نظرتون باهاشون برم؟یا سفت وایسم بگم دسته جمعی نمیام.که شوهرم یاد بگیره انقدر خودرای و خانواده دوست نباشه.میترسم دلخوری بدی پیش بیاد اگه نرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که میخوان بخاطر تو به سفر برن خیلی زشته یکی نمیام

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

دلخوری که پیش میاد چون شما رمانتیک عاشقانه دوسدارین اون فکرش مردونه ترمیخواد برای مسافرت میگه دستجمعی باشه  بگو بخند کباب درست کردن چای آتیشی و ...

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

باید دوتا بزنه تو دهنت تا قدرشو بدونی?سعی کن به این جیزی گیر ندی اول زندگی بیخیال باش یه مقدار حساس ...

وا چه ربطی داره؟ :/ 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

حالا فعلا یکبار با خانواده همگي با هم برید به قول‌ خودت حداقل‌ بعد از یک‌سال هست پس برای روحيه ات خوبه 

فقط رفتی اونجا که سفر رو کوفت خودت و بقيه نکن و هیییییی بهش نگو ،اين دفعه دسته جمعی اومدیم ولی دفعه هایی بعدی از اين خبر ها نيست 

اصلا از اين حرف ها نگووووو بذار به خودت و بقيه خوش بگذره 

ولی برگشتی، سفر های بعدی ر‌ و بدون خانواده برنامه ريزي کن البته‌ با حفظ احترام کامل 

میگم که کلا بیخیال باش زندگی اینقدر بالا پایین داره که اینچیزا توش کمه بیلی تاپیک آخرم میفهمی درد من ...

درد شمام درده 

درد ایشونم درده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا