2777
2789
عنوان

منو بیبی چک و ادرار موش ها😂😂😂

523 بازدید | 40 پست

گفتم این خاطرم رو براتون تعریف کنم شاد شید قبلا هم یبار گفته بودم اینجا😂💔

۲ سال پیش ۱۶ سالم بود ۲،۳ ماه بود پریود نشده بودم و همش سوزش معده و حالت تهوع داشتم

از بوی غذا هم حتی بدم میومد و بی اشتها بودم

چندبار هم دکتر رفتم هرکدوم یه چیزی میگفتن و خلاصه کسی نفهمید که مشکل من رفلاکس اسید بوده!

منه احمق هم وقتی دیدم این حالت هام زیاد شده توهم زدم که حاملم!!! یکی هم نبود بزنه تو سرم بگه آخه تو تاحالا از بغل ی پسر رد هم شدی که الان بخای حامله باشی 😂💔

خلاصهههه شب و روزم شده بود گریه و استرس

رفتم گوگل سرچ کردم ک بارداری بدون ر ا ب ط ه هم ممکنه یا ن 

نوشته بود ۲ درصد زنان بدون رابطه باردار شدن

بچه ها میخوندم و به پهنای صورتم اشک میریختم 

خداشاهده یادمه حتی میزدم رو دلم میگفتم از کجا پیدات شد از خدا بی خبر 

همون شب که اینو خوندم رفتم دلمو محکم با شال بستم چراش رو هم نميدونم 😑😂😂😂

فرداش رفتم مدرسه تو مدرسه هم باز تهوع و دل‌درد منم همش بغض و گریه به کسی نمیتونستم بگم حاملم😂😂😂

از پله ها که میومدم پایین حس میکردن یه چیزی تو دلم تکون میخوره همش جلو پامو نگاه میکردم سقط نشده باشه یا خونریزی نباشه😑😑😑💔

آخر دیدم نمیتونم اینجوری واقعا داشتم میمردم از ترس 

به مامانم گفتم مدرسمون میخواد موش آزمایشگاهی بیارن ما باید بیبی چک بخریم برای تست ادرار موش ها

خلاصه مامانم خرید و من رفتم انجام دادم و منفی بود هیچی دیگه خیلی خوشحال شدم😂😂😂😂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣وای خداااااااا

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

چقدر دیگه توهمت بالا بوده🤣🤣

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بی بی چک و چطور مامانت باور کرد 😐😂

دهنت سرویس دختر یکی میرفتی بدون دردسر خودت میخریدی 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت