golabatoooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 281 عنوان با نامزد حساس چ کنیم😓 634 بازدید | 27 پست سلااااااام ... نامزدم میگه نباید بیای مجازی 😥 بازدید میخورم پوستمو میکنه میگه بهت اعتماد کامل دارم ولی میای پی میدی حسودیم میشه😑 حتی اگه مامان خودش باشه😯الانم بحثمون شد لج کردم همرو پاک کردم😓😓😓بدش میاد با پسر داییام دس میدم یا روبوسی میکنم میخامم رعایت کنم خودشون دست دراز میکنن و روبوسی میکنن نمیتونم ک بگم دس ندین بهم😥چیکار کنم بنظرتون؟ نمیدونی چقدر دلم تنگه برای دیدنت/ برای مهربونیات❤ ...نوازشات❤ ... بوسیدنت❤ 1396/12/17 | 18:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26270 روبوسي و من خودمم دوست ندارم يه جورايي حق داره من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
1373sara عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 348 خب پسردايي محرم نيست كه رعايت كه سر چيزاي بيخود ميونه اتون شكراب نشه تيكر عروسيمه ميشه يه صلوات بفرستين🙏🏼❤️🌹
adrina_1 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 3963 شما وقتی همسرتون اومد خاستگاری درباره چه مسائلی صحبت کردید؟ به نظرت نباید این حد و حدود رو مشخص میکردید؟
golabatoooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 281 ما تا قبل نامزدیم خیلی باهم راحت بودیم نمیدونم چطور بگم دس ندن یا روبوسی نکنن😓 نمیدونی چقدر دلم تنگه برای دیدنت/ برای مهربونیات❤ ...نوازشات❤ ... بوسیدنت❤
مرمری۶۹ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 17951 روبوسی تو عرف ایران پذیرفته نشدهبعدم اگه فقط مشکلت اینه دست ندهمگه چی میشهبگو نامزدم خوشش نمیادبه یکیشون بگی میره ب همه میگهفضای مجازیو راهکاری ندارم لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید .
neegiin عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 3977 ما تا قبل نامزدیم خیلی باهم راحت بودیم نمیدونم چطور بگم دس ندن یا روبوسی نکنن😓 قبل ازدواج با بعد ازدواج فرق میکنه
golabatoooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 281 شما وقتی همسرتون اومد خاستگاری درباره چه مسائلی صحبت کردید؟ به نظرت نباید این حد و حدود رو مشخ ... میه قبلا میترسیدم بگی ناراحت بشی نمیدونی چقدر دلم تنگه برای دیدنت/ برای مهربونیات❤ ...نوازشات❤ ... بوسیدنت❤
delaramtir77 عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 7412 محرم نامحرمشو خودش میدونه ی عمز اینطور بوده حالا چون شوهرش دوست نداره بگه بله چشم؟عزیزم باهاش صحبت کن بگو از اول همین بودم نمیتونم عوض شم خوزستانم💔
tanin56 عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 546 ما تا قبل نامزدیم خیلی باهم راحت بودیم نمیدونم چطور بگم دس ندن یا روبوسی نکنن😓 وا خب حق داره ک حساس شه گلم دستو روبوسی من باشم شوهرم سرمو گرد میکنه میزاره رو دلم😞😒😒😒😒 اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم.مرسی که صلواتو برام فرستادین نیتش تو دلمه الهی آمین.😘