2777
2789
عنوان

به شوهرم زخم زبون بزنم

100 بازدید | 8 پست

داره می‌ره کربلا قهرم قهره قهر نه سر سنگین ... اون مقصر صد در صد بود برای چندمین بار دلم و برای موضوع تکراری سوزوند‌... الان سعی آشتی داشت من وا ندادم... آشتی کنم فردا تا دم ترمینال کرم بریزم زخم زبون تیکه بندازم سفرش کوفتش بشه؟؟ 

روی دوست تا مورد خیلی حساس آتو دارم کرم بریزم آتیش میگیره می‌دونم کوفتش میشه تا بره بیاد 

شاید بگید چه سنگدل چه عوض زائر ولی دلمو جوری شکست که واگذارشد به خدا... 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو رفتی کربلا این اخلاقت (همون چیزایی که مد نظرتون هست) رو هم بذار تو راه و برگرد .

ولی خب مسافر کربلا هستن به هر حال بذارید حالشون خوب باشه وقتی اومدن تلافی بکنید