2777
2789

سلام دوستان عزیزم🫶💖🤭😌

واقعا یه موضوعی فکرم خیلی مشغول خودش کرده

اون موضوع هم چیزی نیست جز بی احترامی به پدر و مادر 

هر روز شاهد چندین تایپک هستیم که توش به پدر و مادرشون توهین میکنن و از اون بدتر آرزو مرگشون میکنن

واقعا این خیلی بده کسی که اینقدر براتون زحمت کشید به این سن رسوندتون به این شکل فجیح و غیر قابل قبول توهین کنید

شما یه درخت تو حیاط خونتون بکارین باید یه دنیا ازش مراقبت کنید تا رشد کنه و قد بکشه 

واقعاحق پدر و مادرتون همچین رفتاری نیست اونا شمارو از چند گرم به این وضعیت که هستید در اوردن 

شاید بعضی از پدر و مادر ها رفتار خوبی نداشته باشن به خاطر ناملایماتی های جامعه ولی دلیل نمیشه که بی احترامی کنید سعید کنید زبونشون بفهمید و درکشون کنید

چون تنها کسی که شمارو فقط به خاطر وجود خودتون می خواد پدر و مادرتون به دوستانون و رل و ... دل نبنید اگه دو بار به خواسته های دوستانون نه بگید جوری کنارتون میزارن که انگار اصلا از اول وجود نداشتید

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی شه قضاوت کرد

مثلا بچه ای که مورد تجاوز اقوام نزدیکش بوده

ولی پدر مادرش ککشون نمی گزه حق داره اونا رو لعن کنه چون حالش خوب نیست

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نمی شه قضاوت کردمثلا بچه ای که مورد تجاوز اقوام نزدیکش بودهولی پدر مادرش ککشون نمی گزه حق داره اونا ...

وای این خیلی وحشناک

اصلا دوست و رفیق کیلویی چند 

فقط پدر و مادر 

پدرم که خدا رحمتش کنه همیشه جاش خالیه ولی خب ما تسلیم اراده خدا شدیم 

مادرم هم که اندازه کل وجودم دوسش دارم 

اگه هم مشکلی پیش بیاد سعی می کنیم با زبان خوش قضیه رو درست کنیم

هر کی دل ببنده به رل و دوست و رفیق بازنده این دنیا و اون دنیاست 

فقط پدر و مادر 

Just father and mother 

موافقم باهات.

منم حق میدم ادم ناراحت و عصبی بشه، و خیلی وقتاهم رفتار پدر و مادر اشتباهه اما بازم فحش دادن و... رو نمی پسندم.

قرار نیست چون کار پدر/مادر اشتباه بوده بگیم پس ما فحش بدیم کار اخلاقی ایه!

بعدشم فحش و توهین چیزیو درست نمیکنه.

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

اصلا دوست و رفیق کیلویی چند فقط پدر و مادر پدرم که خدا رحمتش کنه همیشه جاش خالیه ولی خب ما تسلیم ارا ...

اره واقعا موافقم

وای این خیلی وحشناک

خیلی چیزا وحشتناکه

طرف اینجا میاد درد و دل کنه

گاهی راهنمایی هم نمیشه

چهارتا درشت بیشتر هم بارش می کنن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نمی شه قضاوت کردمثلا بچه ای که مورد تجاوز اقوام نزدیکش بودهولی پدر مادرش ککشون نمی گزه حق داره اونا ...

بله بعضی ها واقعا اوضاعشون خوب نیست و استثنا هستن ممکنه هم از سوختگی قلبشون نفرینی چیزی به زبون بیارن

اما زیاد دیدم مثلا طرف یه بحث با مادرش کرده و عصبانی که شده سریع میاد اینجا فحش میده!

من واقعا نسبت به چنین ادمایی احساس خوبی ندارم...

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

موافقم باهات.منم حق میدم ادم ناراحت و عصبی بشه، و خیلی وقتاهم رفتار پدر و مادر اشتباهه اما بازم فحش ...

اره دقیقا عزیزم

بله بعضی ها واقعا اوضاعشون خوب نیست و استثنا هستن ممکنه هم از سوختگی قلبشون نفرینی چیزی به زبون بیار ...

اره واقعا منظور منم همچین چیزی بود نه اون چیز های وحشتناک

اصلا دوست و رفیق کیلویی چند فقط پدر و مادر پدرم که خدا رحمتش کنه همیشه جاش خالیه ولی خب ما تسلیم ارا ...

خدارحمت کنه عزیزم اره دقیقا