2777
2789

حدود ۲هفته اس تنم شبا میخواره عین کهیر زده گفتم خونه ساس داره همه جارو‌گشتم هیچی ندیدم سم زدیم ۳روزه اومدیم خونه مادرم اینجا تنم نمیخواره دارم دیوونه میشم امکان داره ساس باشه اخه هیچی به چشم ندیدم حتی لای تخت و تشک و توی بالش هیچی نبود 

بعد از سم زدایی هم باز خارش دارییی 

من مجردی رفتم جایی با دوستام برگشتم پر ساس شد خونم انقد شوهرمم حساسه اصلا بهش نگفتم صبح ک میرفت بیرون شروع میکردم ب تمیز کردن فک کنم ۱هفته ای تمیز شد اما روزی ۳ بار جارو برقی میکشیدم هر سه بار کیسه جارو برقی لوله جاروبرقی میشستم همه جارو حشره کش میزنم کلی اسفند دود میکردم 

بعد از سم زدایی هم باز خارش دارییی من مجردی رفتم جایی با دوستام برگشتم پر ساس شد خونم انقد شوهرمم حس ...

یعنی الان که سم پاشی کردم برم خونه بازم خارش شروع میشه ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لای تشک تخت و لای پرده ها و اسپری تو‌خونه خود همسرم زد خیلی اساسی سم‌پاشی نکرد

ببین اسفند دود کن بزار ت کمد لباسات در ببند یجوری لباسات نسوزه.اسفند دود کن من از این سیخیا هست میزاشتم قرمز بشه میذاشتم ت جعبه اسفند میذاشتم ت کمد،چندین بار حتی ت کمد رخت خواب میذاشتم مرتب جارو برقی بکش درجا کیسه جارو برقی لوله ت حمام بشور ،خودت هم روزی دوبار حمام کن لباس عوض کن،من حتی سرمم خارش داشت با تایید میشستم سرمو حشره کش از این اسپره مشکی روش زده ساس از اونا بگیر بزن حتی اگ فک کردی بهتر شده بیخیال نشو ادامه بده ی هفته همین روال ،خیلی سخت بود دست تنها اگ ب شوهرم میگفتم دیگ نمیذاشت برم جایی