2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعضاخانوادم صحیح وسالم کنارم خوابن

شبا صدا نفس کشیدن بابام میاد

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

دلخوشی بزرگ من

رها شدن از شر بیماری افسردگیه 

افسردگی اسمش کوچکه در برابر کثافتی که تو زندگیم درست کرده بود

هر روز هر لحظه خدا رو شکر میکنم

ممنون میشم برام دعا کنید که دیگه تو زندگیم نبینمش

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

شیعه هستم و عشق امام حسین تو دلمه و وصلم به به رسیمان نجات امام حسین

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

دلخوشی بزرگ منرها شدن از شر بیماری افسردگیه افسردگی اسمش کوچکه در برابر کثافتی که تو زندگیم درست کرد ...

چقدر قشنگ

برام یکم تعریف میکنی که الان چه حسی داری و داشتن شرایط نرمال چه شکلیه و چه فرقایی داره

تینا tt

من یه دفعه کاملااا از پیداکردن مدرک تحصیلیم برای ثبت نام دانشگاه ناامیدشدم چون گمش کردم بعدرفتم مدرسه محل تحصیلم اما مامانم گفت بریم اونجا کامل ناامیدبودم گفتم حالااونام ی کلی میخندن بهم ..بعددیدم مدرک اونجابود

برای سلامتی همه اعضای خانوادم ....چون با مریضی که چند ماه پیش بچم گرفت و الان خداروشکر بهتر شده واقعا نعمت سلامتی رو با گوشت و پوست و احساس کردم هیچی بالاتر از سلامتی نیست ....

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم