2777
2789

هرکس برای هرکی ی نصیحت یا جمله اتفاقی بنویسه شاید به حال اون مربوط بود 

یا ی نصیحت یا تجربتونو بگید تو کامنتا

از تنهایی نترس ، تنها جایی که میشه توش واقعا رشد کرد تنهاییه

بقیه میگیرنت تا نتونی اوج بگیری

از فامیل و دوست بگیر تا اشنا و همکار و همسایه

عشق واقعیت نداره ، مراقبت و وفاداریه که با عمل ثابت میشه

وگرنه عاشقتم تو قلب منی رو که همه با زبون میگن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

شجاعت داشته باشید تو زندگی ترسوها به هیچ جا نمیرسن

ای کاش بتونم....

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر انسان ‌ها به جای دیـن

به انسانیت معتقـد بودنــد …

انسانیت چیزی ست ورای همه ی ادیان

انسانیت مهربانی ست …

نماز و دعا و روزه نـدارد..

انسانیت گاهـی یک لبخنداست

که به کودک غمگینی هدیه

می کنیــد …

احمد شاملو

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉