2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی‌دونم خودش که راضیه ولی من تو دیدار اول از پسرا خوشم نیومد خودش یه چیزی میدونستم فکر میکرد از بقی ...

کاری از شما فعلا برنمیاد جز اینکه پیشنهاد بدین حتما مشاوره پیش از ازدواج برن

دخترا توی سن کم تصورات فانتزی درباره ازدواج دارن 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نه دختر عموم 23 سالشه پسره هم 30 یا 31 نمی‌دونم ....

خيليم خوبه نميشه پسر ٣٠ ساله بره دختر ٣٠ ساله بگيره كه زن بايد چند سالي كوچيكتر باشه به خاطر بحث بارداري و اينا

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

اختلاف سنی منو شوهرم ده سال و خوردیه. الان هم ده سالی هست ک ازدواج کردیم. هنوزم ک هنوزه این اختلاف سنی درد سر ساز مشگل سازه‌ . عدم درک. عدم تفاهم.عدم همدلی. تهشو میگیری میرسی به اختلاف افکار از دهه ۶۰ ب ۷۰

اره ولی خب اینقدر اختلاف سن یسری بدی هم داره

عرض کردم، به نظر بنده تهش 6 سال اختلاف سنی، به نظرم 3 یا 4 سال حالت ایده آل هست.

اما همیشه استثنا هست. یکی از اقوام ما اختلاف سنی منفی چهار دارند. خانم 4 سال بزرگتر هست. شاد و خوشبخت هستند.

یکی دیگه از اقوام با 11 سال اختلاف با هم خوش هستند. میگم این ها انگشت شمار هستند.  

عزیزم باید ایشون خودشم بزرگتر بشه اون وقت با یه پسر با تفاوت سنی کم و معقول ازدواج کنه که شرایط مالی خوبی داشته باشه 

پسری که انتخابش دختر ۲۳ ساله هست یعنی روی سادگی دخترخانوم حساب کرده یه دختر ساده شهرستانیه از نگاهش 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اختلاف سنی منو شوهرم ده سال و خوردیه. الان هم ده سالی هست ک ازدواج کردیم. هنوزم ک هنوزه این اختلاف س ...

اره خب اینم مثل این میمونه یه دهه 70 با دهه 80 داره ازدواج می‌کنه😂

ولی عجیبه دختر عمومم که به همه نه میگفت الان به این راضی شده

عرض کردم، به نظر بنده تهش 6 سال اختلاف سنی، به نظرم 3 یا 4 سال حالت ایده آل هست.اما همیشه استثنا هست ...

تفاوت که خیلی هست من پدر مادرم 8 سال اختلاف سنی دارن این بی‌حوصلگی عدم تفاهم دیدم بینشون بخاطر همین میگم اختلاف سنی زیاد خوب نیس

وگرنه مورد استثنا هم زیاد هست