2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد سر پول🤦🏻‍♀️

246 بازدید | 11 پست

من کلا شاید ماهی ۳ تومن اینا پول تو جیبی میگیرم ازشون (لباسام و اینا با خودشونه‌ ۳ تومن واسه باشگاه و لیزر و کافه ایناس) بعد هرجا میشینه میگه خرجم زیاده و این حرفا،منم قاطی کردم گفتم بسه دیگه انقد میگی میگی بابامم هی بهم میگفت گوش نده بهش تو فکر پول نباش منم گریم گرفت پاشدم رفتم اتاقم ولی صداشون‌ میومد همچنان 

الان از دیروز سرسنگینیم‌

میخوامم برم سرکار نمیزاره میگه در شانت‌ نیست فروشندگی‌ اینا درستو‌ بخون تو 😐

خوب پس چیکار کنم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرف پدرت گوش کن اون بهت هر طور پول میرسونه

به مامانت بگو باشه اوکی ولی تلفنی به بابات بگو مامان حرف میزنه 

۳ تومن برات کافیه 

خرج ها پای اونا باشه

سرکار نرو بازار ها اکثرا خوابیده و حقوق بهت خوب نمیدن 

من خودم خیریه کار میکنم میدونم بازار مردم کساد شده 

فعلا درس بخون و کتاب و معلم خصوصی و ... به عهده والدین هست باید ساپورت کنن شمارو 

حق داری . وقتی اجازه کار نمیده دیگه در حد معقول تامین هزینه هات چیزی نیست که منتش بزاره

همینن‌

من از عید میگفتم میخوام برم سرکار میگفت نه الان درست‌ و بخون تابستون‌ برو بگرد‌،آلام میزنه زیر حرفش

حقوق بابات چقدره ؟ شاید داره بهشون فشار میاد

نه عزیزم فشار نمیاد میدونم‌

من ماه پیش خودم و کشتم که مامان پول میده میخوام برم گواهینامه ثبت نام کنم برگشت گفت الان ندارم ماه بعد،بعد سه چهار روز بعدش داشتیم حرف مبزدیم گفت من ۳۰ تومن پس انداز کردم😐

اونو فهمیدم سوختممم

به حرف پدرت گوش کن اون بهت هر طور پول میرسونهبه مامانت بگو باشه اوکی ولی تلفنی به بابات بگو مامان حر ...

مشکل اینجاست خونه ما مدیریت پول با مامانمه‌😂

بابام هیچ مشکلی نداره همیشه میگه تو فکر پولو نکن مامانم اذیت میکنه جدیدا (قبلا اصلا اینجوری نبود)