2777
2789

مادربزرگم

خیلی سخت بود 

قشنگ جون دادنشو دیدم 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بله.  مریض بودن سنشون هم زیاد بود. موقع جون دادن شروع کرد خر خر کنه بعد هم نفسش قطع شد.  به ارومی فوت کرد 

زن خیلی زحمت کش و خوبی بود. راحت ترین جون دادن داشت 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برا مادرم وقتی بالاسرش رسیدم دست و پاش یخ بود چشاش باز بود گذاشتن امبولانس نذاشتن من سوار بشم داداشم ز زد گفت هنوز زنده است 

حتی نمیدونم موقع جون دانش کی بالاسرش بود چی بهش گذشت 

حتی نذاشتن موقع شستنش برم خودم

بمیرم برا مادرم وقتی بالاسرش رسیدم دست و پاش یخ بود چشاش باز بود گذاشتن امبولانس نذاشتن من سوار بشم ...

منم رسیدم بالا سر داداشم بدنش سرد بود چشماش از ترس باز بود انگار چیز وحشتناک دیده 

خیلی زجر آور بود اون صحنه دست کشیدم چشماش رو ببندم ولی بسته نشد 

همون بهتر لحظه جون دادن عزیزامون رو‌ندیدیم 

خدا بیامرزه

ممنونم

خدا رفتگانتو بیامرزه

یادمه روبه قبله گذاشته بودنش ی صداهایی از دهنش درمیومد داشت جونش میرفت یهو ساکت شد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️