2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم  تو جمع  این افراد   با خنده  میگم شوهرم بدون هماهنگی با من دعوت کرده بود ، سری بعد  اگه دعوتتون کرد بدون  اطلاع و رضایت منه 

چند بار  بگو با خنده  من امتحان کردم  سری های بعد یا نمیان  یا  با خودم هماهنگ میشن 

.
من پارسال خواهر شو دعوت کرد ساعت دوازده ظهر جمعه خواهرش هم پرتوقع

بببین یکبار برای همیشه باهاش اتمام حجت کن بگو دفعه بعد بدون هماهنگی باشه جلوی جمع آبروت رو میبرم

اگر تکرار شد شما از بقیه عذر خواهی کن و قضیه رو براشون توضیح بده و برو

همه میگن حتی مدیرم میگه خیلی صبوری ولی نیستم تو خودم میریزم

خود خوری  عامل اصلی بیماری های سرطانی هست.ازت خاهش میکنم تمومش کن بریز بیرون .برای روح و روان و جسمت ارزش قائل باش باید زود تر این ها جلوش وایمیسادی باز دیر نیس‌...هر چی ک اذیتت میکنه رو قبول نکن بزن زیر همه چیش برههه بابا.در خونشون پیدات کرد پیدا نشو پیاده شو راتو عوض کن برو.جایی دعوتشون کرد اصلن کلن نرو برا اونا بعدش بهونه بیار بزار ضرر مالیم بکنه .خوبه براش

چرا این مدلی تعریف میکنی؟؟؟ینی چی بزرگ شه درست میشه؟!کسی ک شاغل و تحصیل کرده هست نمیدونه بچه باید شع ...

چ کنم 

حس میکنم من باید سکوت کنم و در برابر این کارهای شوهرم 

و جو خونه متشنج نشه تا بچم برای اتمام دعوا مجبور نشه بهم بگه خفه شو 

همش میگه من خفه ت نکنم بابا میاد برات 

چ کنم حس میکنم من باید سکوت کنم و در برابر این کارهای شوهرم و جو خونه متشنج نشه تا بچم برای اتمام دع ...

عزیزم اصلا چیزی که شما میگی ربطی به تربیت بچه نداره!!!

خواهر من همسن پسر شما هست ولی چنین اجازه ای نداره بخواد ب کسی توهین کنه!

خب اینجور ک شما میگی شوهرت و‌بچت هرکار میخوان میکنن شماهم تماشا میکنی