2777
2789

مرده شورشونو ببرن با این عروسی گرفتنشون 

این چه غذایی بود نوشابشونم که گاز نداشت  از اونورم دی جی نمودمون انقدر که گفت رقص مادر عروس خواهر عروس  کوفت عروس درد عروس 

مامان من از گاو کم ترم اگه یه بار دیگه پاتو مراسمای خانوادت بزارم

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چند تا موز خوردین؟ من یه نصفه موز رو میز بود نمیدونم مال کی بود برداشتم

ماله من بود مثله اینکه 🙂‍↔️

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻

نمی ارزید حالا تا کی اتاقمو مرتب کن اه

کی پاشه صورتشو بشووووره

🚶

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

دختره سکینه خواهر زنه قصاب محله رو دیدین شبیه مرغه تشنج کرده میرقصید😐

خدا ازت نگذره پاچیدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

یکی بیاد زیپ لباسمو باز کنههههههه

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻