2777
2789
عنوان

خانوما ميشه كمكم كنيد

201 بازدید | 42 پست

اونايي كه كالري شمار داريد ميشه بگيد با قد١٦٠

وزن٥٥

چقد كالري واسه كاهش وزن

وچقد واسه ثابت موندن وزن لازمه

رو گوشيم نصب نميشه كالري شمارا يه سرياشون فرمت iosندارن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
من اون رو نميدونم  ميشه از  bmi استفاده كني ؟ وزن بر حسب كيلوگرم تقسيم بر مجذور قد بر حس ...

ممنونم🌹🌹

اونوقت اين چي ميشه كالري ثابت موندن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هان يادم رفت بگم عدد بدست آمده بين ١٨.٥-٢٥ يعني وزن نرماله جواب بيشتر ازون اوم يني اضافه وزن داري&n ...

نه مرسي اونو نميخوام كالري مصرفي واسه ثابت موندن وكاهش وزنو ميخوام عزيزم

اين راجب كالري اطلاعي بهت نميده ولي بهت ميگه كه وزنت نسبت به قدت نرماله يا چاقي داري 

اكي مرسي

قابل نداشت هر چند ميدونم جواب سوالت نبود    

مهم نيس مهم اينه كه باز اومدي بازم مرسي😑😑😑😘😘

الان‌ برات‌ حساب میکنم

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
مرسي گلم خير ببيني🌹🌹😘😘

۱۷۹۲تا کالری پایت هست بخوای لاغرشی ۱۰۰۰تاش بخور 

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
۱۷۹۲تا کالری پایت هست بخوای لاغرشی ۱۰۰۰تاش بخور 

مرسي عزيزم لطف كردي

ببخشيدشما استفاده كردي از اين برنامه؟