2777
2789

بچه ها 

کسی هست که از یک نوع سابلیمینال نتیجه گرفته باشه؟ فرقی نداره چه سابلیمینالی بوده فقط میخوام بدونم واقعیه یا نه

من یک هفتس تغییر رنگ چشم گوش میدم  ولی حس میکنم دارم وقتمو فقط تلف میکنم 

اگه تجربه ای دارین چه از خودتون چه از اطرافیانتون بهم بگین لطفا

همین که حس میکنی وقتت داره تلف میشه یعنی معتقد نیستی و فایده نداره، درمورد چیزهای طبیعی بدن و تغییرات‌ش نظری ندارم ولی درکل درسته چون همون ضمیر ناخودآگاه و قانون جذبه و حتما باید توسط ادم معتبر ساخته بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی که تجربه داره

میگم که سابلیمینال یه چیز پوچ و حتی آسیب زننده س

لطفا از فکرش بیا بیرون

🌹 مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است. ما یقین داریم با ادامه‌ی مبارزات مردم مسلمان فلسطین و حمایت جهان اسلام، فلسطین به فضل الهی آزاد می‌شود و بیت‌المقدس و مسجدالاقصی و سایر نقاط آن سرزمین اسلامی به آغوش جهان اسلام باز می‌گردد؛ ان‌شاالله. 🌹از سخنان مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی🌹 

به عنوان کسی که تجربه دارهمیگم که سابلیمینال یه چیز پوچ و حتی آسیب زننده سلطفا از فکرش بیا بیرون

اینکه آدم خواسته های زیبا داشته باشه خیلیم خوبه

میتونی با دعا بهشون برسی :) روشی که واقعا جواب میده

🌹 مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است. ما یقین داریم با ادامه‌ی مبارزات مردم مسلمان فلسطین و حمایت جهان اسلام، فلسطین به فضل الهی آزاد می‌شود و بیت‌المقدس و مسجدالاقصی و سایر نقاط آن سرزمین اسلامی به آغوش جهان اسلام باز می‌گردد؛ ان‌شاالله. 🌹از سخنان مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی🌹 

ببین ساب واقیه اما باید تو خودت باور کنی با به هفته هم چیزی نمیشه

اما تجربه خودمو بگم اصلا از جاهای غیر معتبر ساب گوش ندین دفعه اول که گوش دادم رفتم جلو اینه یه چیزایی تو چشمم میدیدم دفعه دوم دیدم جا لباسی اتاقم شروع کرد به تکون خوردن 

از چسمم عکس گرفتم انقدر موجودات وحشتناک توس بود انقدر ترسناک بود همونجا یه عده بودن چنل ساب داستن براسون فرستادم که این شکلا چبه تو چسمم کفت سابت شیطانی بوده بهت جن چسبیده قطش کن

شکلاش یه دختره بود که رو صندلی بود یه مرده داشت سر میبرید یه چنتا موجود وحشتناک کلا خیلی بد بود من از گوکل گوش دادم

از یوتیوب معتبر تره

.

ببین ساب واقیه اما باید تو خودت باور کنی با به هفته هم چیزی نمیشهاما تجربه خودمو بگم اصلا از جاهای غ ...

شت من الان شلوارمو خیس میکنم 

من از یه چنل تو تلگرام گرفتم رایگان هم بود 

خیلییییییییییی نتیجه گذاشته بود تو چنلش نزدیکه به ۳۰۰ تا یا حتی بیشتر بود

ولی واقعیتش هنوزم نمیدونم معتبره یا نه

اسمش هم سابلیمینال سارای بود

اینکه آدم خواسته های زیبا داشته باشه خیلیم خوبهمیتونی با دعا بهشون برسی :) روشی که واقعا جواب میده

چه آسیبی مثلا؟ 

من دعا زیاد کردم التماس زیاد کردم حسرت زیاد خوردم 

همیشه دلم میخواست حتی شده دو سه درجه زیبا تر از الانم باشم 

هیچوقت نتونستم اعتماد به نفس داشته باشم بخاطر قیافم 

حتی عید امسال نزدیک به ۳ میلیون پول لوازم آرایشی بهداشتی دادم که یکم تغییر کنه پوست و صورتم اما حتی یککککک درصد یکککک درصد هم تغییری ندیدم

چه آسیبی مثلا؟ من دعا زیاد کردم التماس زیاد کردم حسرت زیاد خوردم همیشه دلم میخواست حتی شده دو سه درج ...

آسیب ذهنی 

یبار یه کاربری تو همین سایت از عوارض وحشتناک سابلیمینال میگفت که یه شب که داشته گوش میداده یهو یه صدای زنی تو ذهنش ظاهر شده که بهش دستور به کار های بد میداد، یعنی همون تاکیداتی که پشت ساب بود

حالا کاری نکردم فلان ساب معتبره یا نه، ما که دقیق نمیدونیم چه تاکیداتی پشتشونه

عزیزم🙂 ناامیدی فقط کار شیطانه و بس

دوباره دعا کن، این درگه ما درگه ناامیدی نیست 

چله صلوات بگیر انشاءالله حاجت روا میشی :)