2777
2789
عنوان

شوهرای پرتوقع دارین بیاین

921 بازدید | 59 پست

همسرمن محل کارش روستاس،،خونه مادرشوهرمم روستاس  پانزده سال پیش اومدخواستگاری،هم خودم هم پدرومادرم ،،توبزرگای مجلس موقع نامزدی گفتیم  که من روستانمیام برازندگی وایشون موافقت کردتوعقدنامه هم تعهددادبعدشیش ماه ازدواجمون گذشت شروع کردازرفت وآمداعتراض کردن تاالان همچنان هی به شکل های مختلف که  چون نرفتم به قول خودش منوتنبیه کرده،میگه پشیمونه  که گفته شهرزندگی میکنه! مثلاامروزفحش میدادبه تمام کسایی که توشهرتوخونه های کوچیک زندگی میکنن میگفت زندگیشون فلانه حرف رکیک وزشت،،خلاصه نشون میده که نمیتونه توشهرزندگی کنه سختشه منم دیگه واقعابریدم دوتابچه هم دارم،،روستاشونم نمیتونم برم واقعانمیتونم حتی تابستوناآب نداره😥😔/منم نرفتم الان  یه واحدآپارتمان پیش فروش خریدیم منم سه میلیاردطلافروختم براش وخونه هم به اسم خودش،،الان کارش مونده  فعلا،،برای چهارپنج ماه خونه گرفتیم ۱۵۰رهن هشت تومان کرایه تازه خودم گفتم خونه ۶۰متری بگیرسبک باشه استرس نداشته باشی تواثاث کشی خیلی بدبیرراه میگفت جلوکارگراحالت عصبانی گلدونارومیشکشت تابلووان یکادرومیخواست بشکنه نزاشتم خلاصه ،ناراحته  ازم قهره  میگه،ازم کینه به دل گرفته سراینکه روستانرفتم چه برازندگی چه براین سه چهارماه،، اینجوری خودشوخالی میکنه فحش ودادوکفر،،میترسم ازش خیلییی عصبیه،، پارسال مادرم کمکم کردجلومادرم دادمیزدمادرم هی میگه چرااونجوربودشوهرت،،اصلاحریم زندگی مشترک رومتوجه نمیشه یه علت اینکه روستانرفتم پیش مادرهمین بودچون  براسرزدن عادی،،جلوخانواده اش،،بدون دلیل موجه دادمیزنه سرم فقط اروی زن ستیزی ومردسالاری بعدکیف میکنن براش،،برامردونگیش خلاصه سراینکه من روستانرفتم دوهفته س بامن قهره شمابودین بااین شرایط میرفتین ؟من که میگم توقعش خیلی ازم زیادبود

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا همونجا خوندم که گفتی سه میلیارد طلا فروختم خونه خریدیم خونه هم به اسم شوهرمه. عزیزم توقع شوهرتو خودت بردی بالا. از دست ما کاری برنمیاد. بدترین کار ممکن رو کردی ، بعد الان انتظار داری بهت احترام بذاره ؟

من بودم طلا نمیفروختم که خونه بنام اون بشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تا همونجا خوندم که گفتی سه میلیارد طلا فروختم خونه خریدیم خونه هم به اسم شوهرمه. عزیزم توقع شوهرتو خ ...

خوب شاید سه میلیارد طلا پول شوهرش بوده

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

بعد ۱۵ سال پشیمون شده؟الان اگه قبول کنی بری روستا باید منتظر زورگویی های جدیدش باشی.....اصلا قبول نکن بزار غر غر کنه.....بگو بچه هام تو روستا اینده ندارن

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

خوب شاید سه میلیارد طلا پول شوهرش بوده

طلا مال زنه، مهم نیست پولشو کی داده. طلا مال زنه و می‌تونه بگه نمی‌فروشم. یا می‌تونست شرط بذاره که میفروشم به شرطی که خونه به اسمم باشه. یا نصف نصف باشه حدااااقل

من بودم طلا نمیفروختم که خونه بنام اون بشه

گفتم بعد از۱۵ سال مستاجری راحت بشیم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

حداقل خودرو نصف به نصف به نام میزدی شما ۳میلیارد طلا رو با قناعت جمع کردی دودستی تقدیم آقا کردی که خودرو به نام خودش کنه بعدم قیافه بگیره که چرا تو شهر پیشرفت کرده شما نرفتی روستا درجا بزنه