2777
2789

من چشمام کمی تار میبینه 

تو کلاس اینا تخته رو کمی بد میبینم 

وقتی هم میرم تو گوشی تایم زیاد 

سرگیجه و سردرد شدید میگیرم 

رفتم چشم پزشکی 

همه ی علامت ها رو درست گفتم و معاینه هم کرد گفت هیچ مشکلی نداری 

هم دورت خوبه هم نزدیکت فقط چشمات اسپاسم داره 

یه عینک مینویسم اوکی میشه 

بعد من عینکو که گرفتم اصلا اصلا باهاش فاصله ی دور رو نمیتونم ببینم و کاملا تاره 

نزدیک هم فقط گوشی رو میبینم که اون هم حتی با چشمای عادی خودم گوشی رو بهتر میبینم تا با عینک 

رفتم به دکترم گفتم گفت طبیعیه

واقعا طبیعیه؟

تجربه ای دارید؟

میترسم بزنم چشمام الکی الکی ضعیف بشه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

بعد بهم گفت دور رو اصلا نبین باهاش

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روزه که عینک میزاری

دو یا سه روزه

خب پساگ دو رور دیگه هم اوکی نشدی باهاش ، پس فقط برای مطالعه بزن

کلا همون برای مطالعه یا کار با گوشی میزنم 

ولی با چشمای عادی خودم بهتر میبینم تا با عینک 

طبیعیه؟

کلا همون برای مطالعه یا کار با گوشی میزنم ولی با چشمای عادی خودم بهتر میبینم تا با عینک طبیعیه؟

اره منم همینم

البته من با عینکم دورو خوب نمیبینم😐

صوذتمم میخوام ببینم ، باید عینکو در بیارم

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»